Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért akar mindenki a jövőbe...

Miért akar mindenki a jövőbe utazni?

Figyelt kérdés

Eléggé logikátlan, mert ha mi alakítjuk a saját életünket, akkor még azoknak a dolgoknak meg kell(ett volna) történniük, ahová a kedves időutazók előre akarnak menni. Mert pl. valaki beletartozik egy 50fős csoportba, pont mennek valahova busszal, és már csak 1 emberre várnak, az az 1ember már szalad lefelé a lépcsőn, /itt előreutazik valaki az időben/ de eszébe jut, hogy fennmaradt a pénztárcája. Viszont így célhelyre nem érnek oda időben ahová akarnak alapból menni, mert arra az 1 emberre kellett várni (de ha nem megy vissza a házba, akkor odaértek volna) /és mi van ha az időutazó már abba a jövőbe megy el, amikor már ott lennének/?

Eléggé kacifántosra sikeredett, csak már siettem. Remélem a lényeg azért leszűrhető volt.

2012. júl. 14. 23:06
 1/3 A kérdező kommentje:

"/és mi van ha az időutazó már abba a jövőbe megy el, amikor már ott lennének/? "

ezt a mondatomat átszerkeszteném:

/az időutazó már abba a jövőbe megy el, ahol ott van mind az 50 ember, viszont ez a leirtak alapján mégsem így lesz/. ilyenkor mivan?

2012. júl. 14. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Én inkább a múltba mennék vissza,hogy fenékbe rúgjam magam,és elmondjam mit ne csináljak meg majd X.év múlva,
2012. júl. 14. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel a jövő,a múlt sokkal érdekesebb.
2012. júl. 15. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!