Olvasási probléma?
80% -os!
Szerintem te tuti csaj vagy!
Össze kéne jönnötök Smart-tal, állítólag az ellentétek vonzzák egymást ;)
Smartguy:
„Ez, hogy így ideböffented, hogy én hülyeségeket beszélek, nem sokat nyom a latban, gondolom érzed.”
As you wish. Ezt a választ te követted el arra a kérdésre, hogy az elolvadó jég növeli-e a víz szintjét:
„Hááát, ugye a vízből annyit szorít ki, amennyi térfogata a víz szintje alatt van. Tehát ha elolvad, akkor a tengerszint feletti része is a tenger vizében lesz, tehát annyival megnő. Deeee lehet rosszul sejtem :D
Másfelől a jég kisebb sűrűségű, mint a tengervíz, szóval lehet, hogy ez meg kompenzálja. Plusz a jég ugye (furcsa módon) tágul, miközben fagy, tehát ha elolvad, akkor össze is szűkül...
Nehéz kérdés na. Valaki? :D”
Szóval ez egy általános iskolás alapkérdés, innentől kezdve azt hiszem nincs miről beszélnünk.
Kééész vagyok rajtatok!
Jobb mint a barátok közt!
Igen, ez jó kis előadás volt. :D
Amúgy mi lenne, ha szimplán csak ignorálnátok egymást? :)
Smartguy:
"#15 - Már megbocsáss, de az éppen nem jó példa. Ott ugyanis te sem írtad le a teljes igazságot. A jéghegy általában a sarki földrészekről származik, tehát nem a tengervíz fagy jégheggyé. A kilógó rész nagyságát meg a víz és a jég sűrűsége közti különbség határozza meg.
De na bumm, fizikával nem foglalkoztam már 8 éve. Te hogy válaszolnál egy pénzügyi vagy vezetéselméleti kérdésre? Ha nem jól, akkor én is hülyézzelek le? Tényszerű dolgokkal sose szoktam vitatkozni."
1) Honnan tudod, hogy melyiket írtam én? Az én válaszomban szerepel a kérdezőnek tett korrekt és teljes válasz.
2) Én se foglalkoztam fizikával az érettségi óta, pedig én 82-ben születtem... Csak nem felejtek el alap dolgokat.
3) Én nem szólok hozzá ahhoz, amihez nem értek, nem érzem úgy, hogy mindenhova kötelező válaszolnom. Pl pénzügyhöz nem írtam még. Így aztán nem mondok hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!