Ez mivolt, hogy a csillag villant? O. O
köszönöm hogy írtál!
egyébként biztos nem repülőgép teljesen kizárt...
az hogy hunyorgott azt is megtudom különböztetni mert szoktam néha figyelgetni...ez abban a terülteben ahogy a fény terjedt kicsit a felhőkis látszottak miatta..
fúúúúúú nemtudom megfogalmazni igazán..de ilyet még sosem láttam...
az nemtom milyen hatást vált ki xD
De ez hogymondjam....először ahogy néztem ottvolt a csillag,egyszercsak elkezdett nőni,utánna pedig fényeis volt ami 1 bizonyos teruletet magakörül bevilágított és az amit bevilágított az a terület nőt kb 2 mp-ig...aztán hírtelen kihunyt és utánna az eredeti méreténél jóval kisebben alig észrevehető pontnyira látszott.
Aztán hogy csillag vagy műhold nemtom,de egyhelyben állt elötte és utánnais az tuti! :D
Ha a végén apró fényfoltként tovább repült, akkor valószínűleg egy műhold valamelyik alkatrésze (pl. napelemtábla) verte vissza a napfényt. (Lásd pl.: Iridium flare. Videók is vannak a neten.)
Ha viszont a felfénylés után eltűnt, akkor lehetett még egy meteor, ami a légkörbe érés után tűzgömbként felrobbant. De ahogy leírtad, ez nem valószínű.
http://www.youtube.com/watch?v=1PFUP5LPyuA
erre hasonlított a leginkább.
Csak az 1 helyben állt nem pedighaladt..
Köszönöm az eddiogi válaszokat! ment a plussz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!