Mekkora tömegű szenet égettünk el 2dm³ normálállapotú levegőben, ha a reakció után a gázelegy sűrűsége normál körülmények között 1,3137 g/dm³? Addig eljutottam hogy a keletkező gázelegy 29,44g.
akkor a PEDAGÓGUST kiszúrtam megint :)
olvass bele a cikk elejébe: [link]
az előadóművészetnek az a neve, hogy előadóművészet. a pedagógiának akkor is pedagógia a neve, ha szarul is hangzik.
még egy pedagógus (emlék)napot is bevezettek nektek, és még mindig ríttok, hogy ennyi a fizetés meg stb. amelyik tanár nyervog nyílvánosan, annak a fizetett napozását is visszavonnám! összesen három tanárt ismerek, aki emberi módon viselkedik a környezetében. az egész iskola véleménye is ez. nem mondhatod, hogy az a 3 tanár olyan hülye mint én és ezért tartom normálisnak. :D
éljen a július első hétvégéje :)
viszlát tanárnéni (:
a végeredmény mégis ugyanakkora lenne, tehát igaz, hogy eltekinthetünk tőle. én felírtam volna a helyedben még az 1% nemesgázokat is, ami KÖZTUDOTT, hogy nem reagál más anyagokkal. mielőtt még pattogna, megemlíteném a példát : kripton-fluorid.
bár ezt nem hiszem, hogy 40 éve tanították az egyetemen, vagy a pedagógusképző főiskolai karon.
Nem kell vele számolni! Nem azt mondtam! A tényleges összetétel nem 79%! Ha 79%-ot akarsz , akkor miért nem inert gázelegynek írtad fel volna, magyarán a N2, He, Kr, stb. kevetéke?
és nem is én kezdtem a beszólogatást! egy annyi megtette volna, hogy nem stimmel a megoldásod ekső!
ehelyett pedig nyávogtál :)
na mind1 borítsunk fátylat a múltra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!