Igaz, hogy 2012-ben Napkitörések és egyéb Nap aktivitások és az Ózon-réteg silány állapota miatt bekövetkezhet egy olyan katasztrófa ami nagy mértékben befolyásolná fajunk fennmaradását?
Figyelt kérdés
Vagy csak tévhit? A maják szerint 2012. dec.21én véget ér a világ. Mennyi lehet ennek a valóságalapja?2009. júl. 7. 20:47
21/24 anonim válasza:
Lesz egy napkitörés igen, 3 napig áramszünet azt cső. Sötét lesz egy pöppet.
22/24 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség, az hülyeség amit a maják jósoltak... de az nem hülyeség h 2012 december környékén Várható egy nap kitörés ami megváltoztatja a földnek a természeti működését, magyarul Szélviharok , Cunamik és leggyakrabban földrengések várhatóak ... több csatornán is hallottam és utána is jártam /tanulmányoztam... szóval 50%-50% hogy bekövetkezik-e igen/nem ... ez olyan mint egy töri órai felelés ha nem te kerülsz sorra (ez legyen hogy nem következik be)akkor megnyugodtál, de tudod hogy majd egyszer te is sorra kerülsz... egyszer.
23/24 anonim válasza:
NEM LESZ SEMMI, napkitörések meg egyébként naponta van vagy 10-15, azt észre se veszi senki. Akkora nagy meg nem lesz mostanában, mint ami 1900 körül volt, hogy tönkre tett a Morsejelezőgépeket!
24/24 anonim válasza:
2013, se gigantikus napkitörés, se Nibiru, se világvége, se megszánt mágnesesség - köszönjük szépen, remekül elvagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!