Történt már ilyen?
Don Piper amerikai lelkész azt állítja, egy autóbaleset után 90 percet töltött a mennyben.
http://www.youtube.com/watch?gl=UG&feature=related&hl=en-GB&..
Én 91 percet, pedig nem vagyok lelkész. Még mire vagy kíváncsi?
Egyébként ebben a témában vannak normális cikkek is a neten, csak utána kell keresni. Persze minden olyan cikket, amely a menyekkel és hasonlókkal foglalkozik, sürgősen lapozni kell.
Utolsó, nem értem a hozzáállásodat. A kérdező arra volt kíváncsi, "miről számolt be a szokásos élet lepergéses dolgon kívül". Erre tökéletes példa az általam említett eset. Mitől lenne "nem normális", és "átlapozandó" amikor valaki történetesen arról számol be, hogy a mennyben járt. Nem hinném, hogy más beszámolók akár hitelesebbek, akár tudományos szempontból jobban vizsgálhatóak lennének, csak azért, mert azokban nincs mennyország. Nem kell vallásosnak lenni hozzá, vizsgálható úgy is, mint a többi halálközeli élmény.
Ez most nagyon off, tudom, de a hozzászólásod mögött az a szellemiség érezhető, hogy "ami vallással kapcsolatos, az automatikusan hülyeség". És amúgy semmi sincs benne, ami a kérdező számára értékes. Bocsi, ezt nem tudtam megállni, hogy szóvá ne tegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!