Darwinisták: Szerintetek miért jöttünk ki a tengerből annak idején?
Az ezotéria rovatban kisebb százalékot értél volna el.
Egyébként én meg mérem az antievolucionista provokátorok számát a gyk-n, te a különösen súlyosan károsodottak rovatába kerültél. Az eredményhez gratulálok.
Ad 1: Az evolúció nem hitkérdés.
Ad 2: Sikeresen alátámasztottad a tudatlanságod.
Ad 3: Nem agymosás, nem muszáj elfogadni, legfeljebb kellemetlen lesz, amikkor a valóság pofán csap...
Ejnye. Minden épeszű ember a tudományt tartja ésszerűnek, és a tudomány a Darwinizmus oldalán.
Egyébként is Darwin evolúció elmélete nem zárja ki a tervező intelligenciát, ami akár Isten is lehet.
Akár ...
Már megbocsáss, de ha valóban felmérést akarnál végezni, akkor nem ilyen formában tennéd.
Következtetés: te trollkodsz.
És elmehetsz a fenébe.
Micsoda port kavart egy ilyen kérdés már megint.
HIHHHETTTETTTTTLENNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tom Benko:
Ad 1. De igen, hitkérdés. Pl: Néhány hal kimerészkedett a szárazföldre, el tudtak ott tölteni pár órát ... ***MAGIC*** ... lábaik lettek és hatékonyan tudtak lélegezni a szárazon.
Ad 3. Izgatottan várom, mikor fog az evolúciós eredetelmélet, mint valóság, pofán csapni.
Az előző hozzászóló vagyok, és most döbbentem rá, hogy a nagy evolúciós ugrásokkal (mint a gerincesek térhódítása a szárazföldön) kapcsolatos tudásunkat tökéletesen leírja az alábbi, South Parkból ismert poén:
1. Megjelenik néhány mutáció.
2. ...
3. PROFIT
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!