Guri98 kérdése:
Mi történt a Holddal?
Figyelt kérdés
Minden nap ki szoktam menni nézni az eget,és az egyik este nem láttam sehol a Holdat.
Már hetek óta nem látom sehol.
Van rá szerintetek valami ésszerű magyarázat?
2012. jún. 17. 19:58
12/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak az égbolt volt felhős?
13/20 A kérdező kommentje:
18:00-tól 21:00-ig kint szoktam lenni!!!
2012. jún. 17. 20:25
14/20 A kérdező kommentje:
Az égbol mindig felhőtlen tiszta volt.
2012. jún. 17. 20:28
15/20 anonim válasza:
Már egy ideje kilenc után van holdkelte. Sőt már kb. egy hete már csak éjfél után.
16/20 A kérdező kommentje:
Farikcsaaa.
Kárpótlást kérek!!!
5.000.000Ft
XD
2012. jún. 17. 20:34
17/20 anonim válasza:
felajánlok egy kerek ementálit.cin cin :DD
18/20 anonim válasza:
A Hold még kb. egy hétig a Föld nappali oldalán van, szóval éjjel azért nem látod, mert a Nappal együtt lement a látóhatár alá.
19/20 anonim válasza:
Töltsd le a Stellarium programot, ingyenes. Állítsd be rajta, hogy hol vagy, és nézd meg az eget, akár úgy is beallíthatod, hogy azt mutassa, milyen lesz holnap, vagy 200 év múlva. De az összes naprendszerbeli bolygóról is kémlelheted az eget, sőt, még a kisbolygókról is. Természetesen a Holdról is.
20/20 A kérdező kommentje:
farikcsaaa!!!
Küldd csak azt az ementálit!!!
:D
2012. júl. 6. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!