A szőlócukor olvadáspontja viszonylag alacsony a moláris tömegéhez képest. Miért? Milyen rácsban kristályosodik a szőlőcukor? Mi az oka a szőlőcukor kiváló vízoldhatóságának? NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM a helyes válaszokat aki tud légyszives segítsen fontos!
Nyugi már! Ha végeztem a munkával, akkor válaszolok, jó?
1; Gyenge intermolekuláris erők a gyűrűk miatt.
2; Molekula...
3; Sok hidroxi-csoport.
Szívesen.
mert ez maximum érdekes de nem hasznos hacsak valakinek nem ez az élete. nekem tönkreteszi az életem kb. a kémia óra mert általánosban nem kellett tanulnunk most másodszorra járom a 9-et (többek között ezért) és nagyon dühít hogy ezzel kell szenvednem fölöslegesen. pedig tanulom én, mindíg korepetálnak, de nagy nehezen ha kiszenvedek egy 2-est. nem értem, hogy aki ezzel nem akar foglalkozni azt miért kell pesztrálni. aki meg bemagolja sokat ér vele az életben ... (haha)
a szex pedig elég gyakran felmerül mint téma, ami természetes. hiszen az emberiség "alapja" és mindenki ösztönösen szereti, a fiataloknál ez különösen téma, ami természetes, és nemlenne normális ha nem lenne az. nem akarok vádaskodni, de képzelem milyen a szexuális életed (semmilyen?)
bocsi, de idegesített a hozzáállásod azért írtam ezt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!