Szerintetek a kémia vagy a fizika az érdekesebb/könnyebb tantárgy?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 20:01
2/7 anonim válasza:
Mindkettő nagyon szerteágazó, vannak benne sivár elméleti részek és érdekes kézzelfogható kísérletek, de a fizika a kémiát is magába foglaló nagyobb halmaz, emiatt inkább azt nevezném érdekesnek.
3/7 anonim válasza:
Könnyebbnek meg inkább a kémiát nevezném.
4/7 anonim válasza:
Attól függ milyen szinten. Középszintű érettségi szintjén egyik sem vészes, de a fizika számomra könnyebb.
Magasabb szinten meg mindkettő k.vanehéz szerintem:)
Mondom ezt úgy, hogy orvosira járok:DDD
5/7 anonim válasza:
Én mindig könnyebben tanultam a kémiát, de fogalmam sincs, miért. (Azért az analitikai kémia megizzasztott.) Tehát _szerintem_ a kémia nevezhető könnyebbnek, de semmiképpen nem "érdekesebb", mint a fizika, az is pont ugyanúgy érdekel, ha nem jobban.
6/7 anonim válasza:
Hát engem a fizika mindig jobban érdekelt mint a kémia de ez nem jelenti azt hogy a kémiát útálom vagy nem érdekes.
www.szertar.hu jó oldal csomó kísérlettel
7/7 anonim válasza:
Én a fizikától próbáltam magam tudatosan elzárni. Nem tetszett a középiskolában tanult klasszikus fizika. Aztán az egyetemen nagyon megtetszett az elméleti kémia, és azóta talán jobban érdekel a fizika, mint a kémia :)) Statisztikus termodinamika, kvantummechanika, atomi fizika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!