Interdiszciplinálisnak hívják, ha két tudományterület határán mozgunk, de van arra valami szó, hogy egy tudománynak és a hétköznapi életnek a határán mozgunk?
Figyelt kérdés
Mondjuk az origami matematikája, és hasonló tudományos, de a hétköznapi élethez kapcsolódó kevésbé hasznos alkalmazások.2012. máj. 9. 10:58
2/4 A kérdező kommentje:
NEM
2012. máj. 9. 12:44
3/4 anonim válasza:
Szerintem ezek nem feltétlenül két területhez tartoznak pl az origami matematikáját én a geometriához sorolnám(a geometria gyakorlati alkalmazása is geometria). Más eseteket meg másik tudományhoz lehetne sorolni, vagy többhöz is egyszerre. Amúgy ha tényleg ilyen általánosan vesszük, akkor én is alkalmazott tudománynak nevezném, mivel a tudomány része, méghozzá az alkalmazott tudományé.
4/4 anonim válasza:
Dehogynem, ez az alkalmazott tudományhoz tartozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!