Limitáltan tudományos kérdés. De vajon miért?
Figyelt kérdés
...szeretik az emberek megszagolni a saját ,,biogázukat"? :)2009. jún. 23. 00:09
1/5 anonim válasza:
XD hát ez igen komoly egy kérdés :D
szerintem azért, hogy megtapasztalják a saját "gyártmányukat" :D nem tudom :D nekem nem szokásom :D
2/5 anonim válasza:
Ne általánosítsunk azért... legtöbben inkább elslisszolnak a helyszínről ha sikerült nem hangot adniuk a dolognak. Azok akik mégis hódolnak e szenvedélyüknek, bizonyára az a céljuk, hogy a részletes kémiai összetevőket analizálhassák, íly módon beazonosítva a keletkezéshez szükségeltetett alapanyagokat, azok esetleges étrendből való kiiktatása végett mondjuk randi, vagy színház, mozi, esetleg állásinterjú előtt.
És vannak a büszkék, akiket csodálattal áraszt el minden, mit maguk alkotnak és mielőtt szárnyára engednék teremtményüket, ezen szertartással vesznek végső búcsút.
3/5 anonim válasza:
Én mindig megszagolom. Nem fogok azért odébb menni, hogy ne érezzem. Kibírom azt a 10 másodpercet. És van, hogy tökre tetszik az illata. xD
4/5 anonim válasza:
Nem is annyira tudománytalan, könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy az tényleg ősi ösztön, hogy megszagoljuk, mi is jött ki, mert lehet belőle esetleg érezni, ha gond van odabent (és kéne egy kis activia) :)... az állatok közül is sokan "megvizsgálják" az ürüléküket...
5/5 A kérdező kommentje:
Igen kiváló válaszok! :D Az utolsónak: mellesleg, én is valami ilyesmire gyanítok...
2009. jún. 23. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!