Hogyan lehetséges, hogy a marijuana fogyasztás kimutatható 2 generáción keresztül a gerincvelő folyadékból?
"A THC kimutatható:
3-4 vagy 4-8 óra a vérben a gyakoriságtól függően, néhány nap - 1 hónap 3 hónap vizeletben, 2 generáción át a gerincvelő folyadékban."
ez azt jelenti, hogy az én unokám gerincvelő folyadékából meg lehet majd állapítani, hogy én fogyasztottam THC-t?
a szerzett tulajdonságok nem öröklődhetnek (ez Lamarck téves nézete- a zsiráf nyakának megnyúlásának tanulmányozása)
Egy szer felhalmozódása a szervezetben nem szerzett tulajdonság.
A nehézfémek, poliklórozott bifenilek és még egy halom más mérgező anyag gyűlik fel az ember szervezetében és adja tovább egy részét a szülő a gyereknek. Ez teljesen ismert.
A szerzett tulajdonság átörökítése az volna, ha levágnád a fél lábad és a gyereked is fél lábbal születne.
Na de akkor tényleg meg lehet állapítani 2 generáció múlva is?
És ha igen akkor thc molekulát találnak vagy vmi enzimet(vagy mást) ami csak a thc fogyasztás következtében termelődik?
Amúgy itt a kérdésem, újabban megint úgy gondolják h nem csak a gének örökítenek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
THC liquorban? Most néztem át egy másik kérdés kapcsán egy régebbi kiselőadásomat, meg is nyitottam hozzá a cikket, de eskü azt írták, lipidoldákény, a liquorba nem választódik ki.
Más cikk is ezen a véleményen van. Lipidoldékony, a liquorból nem mutatható ki. Azonban lehet, hogy van placentális transzportja, vagyis a THC a terhes anyában átkerülhet a születendő gyerekbe, de ez a cikk '72-es, én kicsit bizalmatlan vagyok vele szemben, de nem kétlem, hogy a legjobb tudásuk szerint vizsgálták a kérdést. De ez magyarázatot adna a kétgenerációs kimutathatóságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!