Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan lehet a fehérjékben...

Hogyan lehet a fehérjékben előforduló diszulfid-hidakat megszűntetni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Redukálószerekkel.
2012. márc. 7. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 PótPápuaPuapó ***** válasza:
Redukálás is jó (tiol csoportokat csinálunk így a szulfidokból), DE lehet kicsit barbárabban, oxidálással is. Pl peroxiecetsavval
2012. márc. 7. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket :)
2012. márc. 8. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
dithiotreitollal, merkaptoetanollal, glutationnal
2012. márc. 13. 16:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!