Hogyan lehet a fehérjékben előforduló diszulfid-hidakat megszűntetni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 14:50
2/4 PótPápuaPuapó válasza:
Redukálás is jó (tiol csoportokat csinálunk így a szulfidokból), DE lehet kicsit barbárabban, oxidálással is. Pl peroxiecetsavval
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket :)
2012. márc. 8. 22:03
4/4 anonim válasza:
dithiotreitollal, merkaptoetanollal, glutationnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!