Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mért van ma olyan egyhangú...

Mért van ma olyan egyhangú kedvem?

Figyelt kérdés
Mi oka van annak hogy olyan értelmetlennek lényegtelennek éreztem a mai napot? És olyan levert a hangulatom. Szigorúan tudományos kérdés akar ez lenni , remélem átjön a kérdés?!

2012. márc. 6. 22:55
 1/2 anonim válasza:
Én ismerek valakit, aki mindenre tudja a választ. Csak nyitott szív kell hozzá, hogy meghalld a válaszát, na megy kis csend. Egyébként Ő a tudományok Ura is. A te kérdésed szempontjából ez fontos lehet. :)))
2012. márc. 14. 17:42
 2/2 Skotis Jean válasza:
Nekem is volt hasonló napom. (szerintem volt már mindenkinek) Ha miérttel kezdödő kérdésről hallok vagy olvasok, egy könyvet szoktam ajánlani a kérdés feltevőjének. Ez pedig a "Miért? Gy. A.)című könyv. Ha elolvasod minden miértre választ kapsz.
2012. márc. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!