Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A holnapi szakdogavédésemhez...

A holnapi szakdogavédésemhez kéne egy kis segítség, nagyon sürgős! (? )

Figyelt kérdés

Az elektrolizált-oxidálóvízről írtam, és mondta a tanár, hogy jó lenne, ha azt is elmondanám hogy miért voltak egyes baktériumok/gombák érzékenyebbek, vagy ellenállóbbak, de nem tudom miért!

A víz savas részét használtuk, és a következők az ötleteim:

-Egyszerűen egyes törzsek jobban bírják a strapát

-Lehet hogy ezek a törzsek savas közegben élnek

-Vagy nem tanultak a redoxpotenciálról, és nem tudják, hogy bele kéne halniuk. (Na de viccen kívül azt hiszem ez egyik sem magyarázat)

Ha valaki tud segíteni, akkor elküldöm az eredményeket.

2009. jún. 8. 12:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ezt írtam én is. de ez egyértelmű, ezért voltam rá kíváncsi, hogy lehetséges-e valami más ok, mellesleg aztán találtam még érdekes dolgokat, de mint már írtam kössz a segítséget.

Így is eléggé izgulok, valószínű hogy ezért nem tudom összeszedni a gondolataimat, és ezért írogatok össze-vissza.

Most megpróbálom összeszedni magam, és a védést, mivel erre nincs szükségem se, és csak az időmet húzom írjatok nyugodtan, úgyis csak holnap olvasom el.

2009. jún. 8. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!