A holnapi szakdogavédésemhez kéne egy kis segítség, nagyon sürgős! (? )
Az elektrolizált-oxidálóvízről írtam, és mondta a tanár, hogy jó lenne, ha azt is elmondanám hogy miért voltak egyes baktériumok/gombák érzékenyebbek, vagy ellenállóbbak, de nem tudom miért!
A víz savas részét használtuk, és a következők az ötleteim:
-Egyszerűen egyes törzsek jobban bírják a strapát
-Lehet hogy ezek a törzsek savas közegben élnek
-Vagy nem tanultak a redoxpotenciálról, és nem tudják, hogy bele kéne halniuk. (Na de viccen kívül azt hiszem ez egyik sem magyarázat)
Ha valaki tud segíteni, akkor elküldöm az eredményeket.
Ezt írtam én is. de ez egyértelmű, ezért voltam rá kíváncsi, hogy lehetséges-e valami más ok, mellesleg aztán találtam még érdekes dolgokat, de mint már írtam kössz a segítséget.
Így is eléggé izgulok, valószínű hogy ezért nem tudom összeszedni a gondolataimat, és ezért írogatok össze-vissza.
Most megpróbálom összeszedni magam, és a védést, mivel erre nincs szükségem se, és csak az időmet húzom írjatok nyugodtan, úgyis csak holnap olvasom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!