Mi a bizonyiték arra, hogy léteznek párhuzamos világok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 23:14
1/15 anonim válasza:
Nézz csillagkaput, sliders-t, és egyéb sci-fiket, ott majd jól megmagyarázzák neked.
Saját véleményem szerint: Az ég adta világon semmi! (Oszt lehet hogy tévedek.)
2/15 anonim válasza:
Semmi.
Keress valamit, ha hiányolod.
4/15 anonim válasza:
Semmi. Fizika órán beszélgettünk erről, és azt mondta a tanár, hogy nem kizárt, hogy léteznek, de nem tudjuk, hogy léteznek-e.
5/15 anonim válasza:
Elvileg,ha a világűr végtelen,akkor kell lennie valahol egy messzi galaxisban egy majdnem ugyan olyan környezetnek, embereknek stb.Az is lehet,hogy teljesen ugyan az,lehet,hogy kicsit más.Én ezzel magyaráznám.
7/15 anonim válasza:
Te hallottál már erről valamilyen bizonyítékot? mert én nem, tehát nincsenek.
8/15 anonim válasza:
Szerintem meg vannak, csak nem tudjuk bizonyítani semmivel.
9/15 anonim válasza:
Biztos párhuzamos univerzumokat gondoltál, vagy nem? Párhuzamos univerzumok léteznek, a National Geografic-ban is láttam riportot fizikusokkal, és bemutatták a kisérletet is. Könyvben is olvastam erről, szerintem igaz kell hogy legyen. Ha más bolygókra gondoltál, már Giordano Bruno is megmondta, hogy vannak más lakott bolygók. Bizonyíték? Az én tudásom szerint itt is voltak. Akiket az ókorban a Biblia Istenek fiainak nevez, és akikről azt írja, hogy szépnek találták a föld lányait és gyerekeket nemzettek nekik, (PL: Góliát is így lett)meg pl. Indiában, Görögországban is legendák szóltak istenekről, mi meg elneveztük azokat mítoszoknak, szerintem ezek a mindenféle istenek kozmikus látogatók voltak.
10/15 anonim válasza:
Hé hé hé, na álljon meg a menet :D.
Konkrét bizonyítékok még nincsenek, de vannak olyan kvantumfizikai kísérletek, melyeknek egyik lehetséges magyarázata a párhuzamos világok elmélete. Itt van pl. ez a kísérlet, ahol csak a kísérletet mutatják be, a magyarázatokkal nem igazán foglalkoznak:
És azé a különböző sience fiction filmekben levő akciók sem alaptalanok, hiszen az alapötleteket valós fizikai elméletek adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!