Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért félnek az emberek a...

Miért félnek az emberek a kémiától?

Figyelt kérdés

A minap volt egy kérdés a királyvízzel kapcsolatban és a válaszolók nagyon jelentős százaléka azon az állásponton volt, hogy halálosan veszélyes stb.stb. -miközben nem az, csak nem kell meginni.

Ezen kívül a mindennapi életben is minden ami egy kicsit is a kémiával kapcsolatos az már hihetetlenül veszélyesnek, károsnak, rákkeltőnek és minden másnak van titulálva.

Miért van az, hogy az emberek rettegnek, azonnal elutasítják, ártalmasnak tekintik és kb. lassan eretnekségként kezelik, hogy ha valaki ért a kémiához vagy ezzel a szakterülettel foglalkozik.

Miért?

2012. febr. 18. 13:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként , örüljünk hogy félnek a kémiától!

Nem fogják ezt tanulni,nem fogják ezt melózni, nem lesz túl nagy konkurencia ^^)

2012. febr. 21. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kérdezőkém én voltam az egyik aki írta hogy elszívófülkében kell csinálni és nagyon óvatosan ugyanis ha nem tudnád párolgó illékony mindkettő és a beszívása súlyos következményekkel járhat.Butaságot írtál hogy csak nem kell meginni!Ha rádfröccsen összeöntve, sokkal maróbb mint egyenként.Nem 20%-os ecetről van szó! Merő véletlenségből én vegyész vagyok és a kémia az óvatosak foglalkozása nem a hebrencseké!
2012. febr. 21. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!