Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hol találhatok olyan videókat...

Hol találhatok olyan videókat a neten, amik segítségével könnyebben meg tudnám érteni az anatómiát?

Figyelt kérdés

Sajnos, ha le van írva, esetleg rajzolva, nekem nem az igazi, jobb lenne mindenről megnézni egy 10-15 perces rövid videót. Nem orvos leszek, tehát nem kell több órás, mindent pontról pontra megmagyarázó videónak lennie.

Előre is köszönöm mindenkinek.

2009. jún. 2. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
pontosan mit nem értesz? keress egy képet egy csontvázról és nézegesd, annál szemléltetőbbet úgysem találsz. az anatómia atlaszok is nagyon jók.
2009. jún. 2. 10:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Olyan videók kellenének, amelyek szemléltetik a szív-, idegrendszer-, emésztőrendszer stb...működését. Szóval az emberi szervrendszer működését :)

Mindenestre köszönöm, lehet hogy nézek majd egy atlaszt.

2009. jún. 2. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Youtubeon keress. Angolul beírod amit szeretnél, akkor kiad egy csomót. Ha nem megy az angol, akkor sztakin fordítsd le:D
2009. jún. 2. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még vmi: [link]
2009. jún. 2. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Te biológusnak készülsz kedves kérdező?

Én igen, és nekem is most kellenek az ilyenek, és itt egy jó oldal, ahol az idegrendszer tökéletesen benne van, persze kevés, de nagyon spécin átlátható az egész:

[link]

Szóval itt az idegrendszer, és a többi is elég jó alapot ad!

Az előttem lévő pedig nagyon jó oldalt küldött, és igaza volt abban is, hogy a youtube az jól megmutatja.

Vagy angolul a gugli videókon szoktam még keresni.

2009. jún. 2. 19:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, meg fogom nézni, amit ajánlottatok. Leginkább magyarul :P mert így is nehéz, nem hogy még angolul.

Nem szerencsére, nem leszek biológus (ne sértődj meg, nekem nem menne), csak gyógypedre kell :(

Köszönöm mindenkinek, ha van valami jó oldal, akkor küldjétek nyugodtan.

2009. jún. 2. 20:03
 7/7 anonim válasza:
menj el egy boncolásra
2009. jún. 7. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!