Tényleg iylen lesz a z idő?
Figyelt kérdés
Állítólag -17fok lesz, és 30m azaz haminc méter hó lesz a 7végén !Elég meredeknek hangzik, de biztos ami biztos, a mai világban ...2012. jan. 31. 17:58
1/12 anonim válasza:
Remélem igen! Nekem már nagyon hiányzik a hó! Ezen a télen még komoly fagy sem volt.
2/12 anonim válasza:
Ja, 1-2 napig. Ez arra is alig lesz elég, hogy normálisan átfagyjon a föld, szóval azért nem lesz itt Szibéria.
Bár olvastam az előbb egy bulvároldalon, h azzal riogatják az embereket, h spájzoljanak be, mert nem lesz élelmiszerellátás :D
3/12 anonim válasza:
Sajnos,nagy a valószínűsége. A hó pedig egyáltalán nem hiányzik.
4/12 anonim válasza:
A 30m valóban meredek, de ahol olvastad ott egy c kimaradt akkor (ami a centit jelentené). És a 30cm az a Viharsarok környékén várható. Győr környékén 5-10cm, közte meg szépen elosztva.
5/12 anonim válasza:
origo
"Délkeleten akár 35 centiméternyi friss hó is hullhat péntek délelőttől vasárnap estig. Hófúvásokat alakít ki az északi szél. Északnyugaton viszont alig 5 centi havat hoz a mediterrán ciklon."
6/12 anonim válasza:
Mennyi az a 30 méter? Mutasd csak a kezeiddel!
7/12 anonim válasza:
azért a 30m odaverne... Az kb egy 10 emeletes ház magasságú hóréteg. Szerintem ezt benészted, de annyi eszed lehetne hogy feltünne, ha másnem mikor kiírod az azaz után betűvel.
8/12 anonim válasza:
Hogyne, 30 méteres hó lesz, meg -300 °C, sőt még a szél is 500 km/s sebességgel fog fújni...
9/12 anonim válasza:
-20 fok, meg 30 cm-es hó mitől extrém?
10/12 anonim válasza:
Miskolc időjárás, koponyeg.hu szerint:
febr. 10-én lesz a leghidegebb, -25°C
25 centi hóval együtt
azigen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!