Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt gondoltok? Ha veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt gondoltok? Ha veletek volt iylen, ti meddig gondoltatok a másikra? (kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Kb fél éve megismertem egy lányt, aki kb 120-130 km-re lakik .Összejöttünk.2x találkoztunk, de vége lett , a távolság miatt.Úgy volt, hogy 1,5 év múlva ha felvesznek megyek abba a városba továbbtanulni, ahonnan ő kb 20-30 km-re lakik, kolis lennék, így tudtunk volna elvileg gyakrabban látni egymást.De vagy 4 hónapja szinte nem is beszélünk, de sajna én még minden nap gondolok rá:S Már nem szeretem annyira, mint ezelőtt, de egy kicsit még igen.Ő már nem törődik velem, kb 2-3 barátja volt azóta, és még MSN-ről is letörölt.Tudom, már semmi esélyem nincs nála, de akkor is, sajna még mindíg hiányzik:S

Jah és nehogy ilyen kis tini-szerelemre gondoljatok, hanem a korunkhot képest meglehetősen komolynak indult a dolog.

Van még valaki, aki hasonló "cipőben jár(t)"?Hogy múlt el ez az egész?Várom a véleményeteket, tapasztalataitokat, stb...:):(

Azért talán egy jó dolog van az egészben:Ha Őt nem ismerem meg, most nemigen tudnám, hogy hova tovább érettségi után.

18/F

2010. júl. 30. 06:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem voltam még így, de a helyedben felvenném vele a kapcsolatot, ha épp nincs barátja. Pont az ilyen helyzetekből lehet jól kijönni, egy régen jegelt már-már elfelejtett kapcsolat felidézése akár jól is elsülhet.
2010. júl. 30. 07:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de ha felvenném velea kapcsolatot, akkor ismét távol lennénk:S Szóval szerintem nem sok értelme lenne.Következő tanévben fogok érettségizni(2010-2011)
2010. júl. 30. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem csak hasonlo dolgo volt..volt egy barátom és el kellet kölzötnie (ez most történ 1 hete)..a távolság mindent tönkre tesz..az a baj..beszélj vele és talán megint egymásra találtok
2010. júl. 30. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóval egyetértek! Vedd fel vele a kapcsolatot! Ha újra eltudtok úgy beszélgetni mint azelőtt, akkor majd a koleszos éveidben lehet rá alapoznod! Sok sikert kívánok!;)
2010. júl. 30. 12:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem írni, hogy kérdeztem barátnőjét, hogy mit gondol, miért nem beszélget velem/ír rám msn-en, stb...a barátnőj nekemtámadt enyhén, hogy "vedd már észre magad"

"szerinted miért nem ír?!"

rá kb 1 hétre viszont bezséltünk telefonon volt barátnőmmel, és célozgatott rá, hogy gondol még rám, nem tud elfelejteni, stb.... de ennek is már vagy 3 hónapja, azóta már kb 2-3 barátja volt, szóval szinte biztos hogy elfelejtett.....

Tudom, hogy szerintem az lenne a legjobb, ha én iselfelejteném őt, de nem megy:S

2010. júl. 30. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!