ELTE vegyész vagy BME vegyészmérnök?
Figyelt kérdés
most tényleg olyan emberek válaszát várnám, akik tájékozottak a témában.
Én inkább a BME felé hajlok, mivel a vegyészek csupán laboratóriumi munkára ,,alkalmasak", míg a vegyészmérnökök tervezésre, folyamatirányításra is.
Véleményeket!:)
2012. jan. 31. 02:10
1/13 A kérdező kommentje:
Végülis ezen most az életem múlik..
2012. jan. 31. 02:13
2/13 anonim válasza:
Szerintem is BME-t válaszd. Sokkal széleskörűbb munkalehetőséged van. Nekem egyik ismerősöm vegyészmérnökit végzett a BMEn és utána tűzoltó-katasztrófa elhárítási tiszt lett pár év elteltével. Csak a példa kedvéért említem, rengeteg irányban elhelyettesítsz vele.
7/13 anonim válasza:
BME, sokkal komplexebb képzést kapsz és többféle területen tudsz majd elhelyezkedni.
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat)
2012. jan. 31. 15:37
9/13 Cuprum válasza:
Amúgy ELTE mellett nem érvel senki?
Elvileg úgy fogom megjelölni a sulikat, hogy első helyen BME vegyészmérnök
a második BME biomérnök, mivel oda kevesebb pont kell és elvileg át lehet kérni magad a vegyészmérnökire, mivel első évben még nincs akkora különbség a tárgyak között
harmadikként pedig ELTE
sztem ez így jó nem?
10/13 Cuprum válasza:
szal neked is ezt ajánlom..
aztán hátha találkozunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!