A tudomány jelenlegi állása szerint mit lehet tenni a kopaszodás ellen?
Az elvesztett haj nem fog visszanőni, de a kopaszságot megállíthatja az inhibitor. Én azért a mellékhatásokat jobban vizsgálnám, mielőtt bárkinek is felírom, vagy javaslom. Főleg a Wiki (tudom, nem onnan tájékozódunk) fenyeget vicces kis lehetőségekkel a memóriaromlástól a mellrákig. Szóval én azért egy szélesebbkörű alapkutatást javaslok a témában, szteroidnál "sosem lehet tudni".
(Ja, és ha jól látom, kiválasztódik az ondóba. Szóval arról mondj le, hogy óvszer nélküli szex. Vagy gyerek.)
Mindazonáltal a kedves válaszoló javaslata tényleg hasznos és nagyon szép gondolatmenet, jó meglátás, de szerintem kevés kutatás (leginkább csak irodalmazás) áll mögötte. Ezért a javallat bizonytalan lábakon áll - nem biológiailag, hanem gyógyszerészetileg. Megemelem a kalapomat az ötlet és az elhivatottság előtt, viszont nem javaslom a gyakorlatba átültetést pont a sokféle lehetséges probléma miatt. Minden szteroidot alaposan meg kell gondolni, mielőtt elkezd szedni az ember. Lehet, hogy kiváltható lenne egyéb szerekkel, de ehhez kell az alapkutatás.
Én is baromira kopaszodok néhány éve. Pedig még csak 25 éves vagyok.
Próbáld ki a koffeines samponokat! Mióta ilyet használok, kevésbé hullik. De minden embernél más és más nem használ :-D.
Előző vagyok
Egyébként vannak jópofa előnyei is a kopaszságnak. Pl. az ember hallja a hópelyheket :-D
A 21:14-es vagyok.Több nővel is találkoztam akik úgy gondolják hogy a kopaszodás a férfi hormonok túltengése miatt van és úgy gondolják hogy magasabb a tesztoszteron szintjük.Ennek pont az ellentéte igaz ,mivel akik kopaszodnak nekik több tesztoszteron alakul át dihidrotesztoszteronra ezáltal kevesebb a szabad tesztoszteronjuk.Egyáltalán nem igaz az hogy a kopasz/kopaszodó férfiaknak nagyobb a szexuális teljesítménye , hisz kevesebb a tesztoszteron a szervezetükbe.A két hatóanyag amit említettem , kis mértékben növelik a szabad tesztoszteron szintet hiszen szedésük mellett nem alakul át annyi DHT-ra.
Vannak a testépítésben használt legális prohormon készítmények melyek ugyanúgy blokkolják a DHT átalakulást és növelik a tesztoszteront.Ezek legális szerek.
Az igaz hogy a dutaszterid és a finaszterid a halott hajhagymákat nem kelti életre.Ha régóta , 10 éve áll fent a kopaszság , kopaszodás azon nem tud annyit segíteni mintha csak 1-5 éve állna fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!