Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit érez az ember ha fejbelövik?

Mit érez az ember ha fejbelövik?

Figyelt kérdés
Olvastam egy lapban, hogy az ember a halál beköveztekor még hallja a hangokat.
2012. jan. 26. 00:50
1 2
 11/16 anonim válasza:
39%
Persze átment a golyó az agyán és túlélte ennél kamubb sztorit még nem olvastam soha!
2012. dec. 30. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokan túlélnek különféle fejlövéseket nyilván a kisebb kaliberű lövedékeket, de valószínűleg egy ponton túl már az sem számít, hogy átmegy e a fejen a golyó vagy benne ragad, utóbbi esetleg még rosszabb is lehet, mert azt is jelentheti, hogy a golyó lelassulásával nagyobb erőhatások érik az agyat vagy máshogy terjednek a lökéshullámok, legalábbis hallottam valami ilyet valahol.
2012. dec. 31. 00:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem kamu sztori.

Tessék, egy másik eset:

[link]

[link]

2013. jan. 1. 23:29
 14/16 anonim válasza:
5%
De ilyen akkor is nincs hogy átmegy az agyán és túléli!
2013. jan. 2. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, te hülye vagy vagy trollkodsz? Ha gyerekkorban műtik ki az egyik agyféltekét tudomásom szerint a későbbiekben nem lesz komoly mellékhatása, ezeket a műtéteket az epilepszia komolyabb fajtáinál használták régen. Láttam olyan képeket, ahol a katona fejéből nagyjából pont egy fél agynyi terület hiányzott, élt bár ő mondjuk nem tűnt túl aktívnak. Akkor szerinted az, hogy egy kis lófasz átmegy az agyon, ami amúgy nem homogén abból a szempontból, hogy nem az egész agy csinál mindent, hanem különböző részei különböző dolgokért felelnek tudomásunk szerint, szerinted ez mindenképpen halálos, még akkor is ha közismert esetekben éltek túl fejlövéseket?
2013. jan. 2. 23:14
 16/16 Bálint6969 válasza:

--

Nem értem, te hülye vagy vagy trollkodsz? Ha gyerekkorban műtik ki az egyik agyféltekét tudomásom szerint a későbbiekben nem lesz komoly mellékhatása, ezeket a műtéteket az epilepszia komolyabb fajtáinál használták régen. -- na most tudom hogy ez már jópár éves poszt,de egyszerűen nem tudok elmenni mellette...amire te gondolsz az a lobotómia,és az nem abból áll hogy kiműtik a fél agyat,mert abba bizony biztosan belehalnál,csak megszüntetik a közvetlen kapcsolatot a két agyfélteke között,ezt ugyan túléli az ember,de álltalában katatóniás lesz élete hátralévő részében,megreked egy vegetatív állapotban.Szóval a kérdésre visszatérve,ritka hogy valaki túléljen egy fejlövést,de mivel előttem már írták hogy az agyban incsenek érző idegek+ha hozzávesszük a sokkot ha valakivel mégis megtörténik valószínűleg nem sokat érezne

2018. nov. 7. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!