Szerintetek geofizikusnak érdemes tanulni? , el lehet vele helyezkedni? Nagyon nehéz a képzés?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 16:05
1/6 anonim válasza:
érdemes
el,ha:
elvégzed.brutális,régi klasszikus képzésben max 3-4 ember végzett egy évben,a mostani rendszerben nem tudom,de nem hiszem h ennél többen,még a könnyebbnek nevezett szakokon(pl geológus) is 5 ember végzett az elsők között
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyébként Te geofizikusnak tanultál?
2012. jan. 19. 21:03
3/6 anonim válasza:
nem,geológust nyomom,de mivel együtt kezdünk,elég sok geofizikus jelöltet ismerek,+ első évben még kacérkodtam vele,de aztán gyorsan rájöttem hogy nem az én világom:)
4/6 A kérdező kommentje:
és merre tudsz majd vele elhelyezkedni?
és milyen tárgyaid vannak? hol tanulod? bocs a sok kérdésért :)
2012. jan. 19. 22:03
5/6 anonim válasza:
kutatóként szeretnék dolgozni,az még a jövő zenéje,hogy itthon ez fog-e sikerülni.egyébként eltén tolom(csak itt van geológus msc,geofizikus is),tanterveket itt találsz:
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségedet és a válaszokat :)
2012. jan. 20. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!