Van még valaki aki kételkedik a Holdra szállásban?
Figyelt kérdés
Én elhiszem, hogy megtörtént, csak kíváncsi vagyok vannak-e olyanok akik nem és hogy mi az érvük ezzel kapcsolatban.2012. jan. 6. 11:03
1/26 anonim válasza:
A kételkedők nagy része nem a holdraszállást kérdőjelezi meg, hanem az ott készült felvételek eredetiségét. Azt értem ezalatt, hogy a holdraszálláskor készült felvételek nagy valószínűséggel a Földön készültek, de ettől még tényleg jártak a Holdon.
2/26 anonim válasza:
Én kételkedtem, de aztán úgy gondoltam hogy attól nem lesz több pénzem úgy hogy most már lesz@rom.
3/26 anonim válasza:
Arra nagyon kíváncsi lennék, miért gondolja azt bárki is, hogy az ott készült felvételek nem eredetiek.
4/26 anonim válasza:
Természetesen nem az összes felvétel volt szvsz hamis, hanem pl. azok, melyeket élőben közvetítettek. Természetesen számos más felvétel (képet, videót) is készült ami tényleg ott fenn jött létre.
5/26 anonim válasza:
én abban kételkedem, hogy az életünk valódi. nehéz elhinni :D
de a technika mai állását elnézve, furcsa lenne, ha még nem jártak volna ott..
6/26 anonim válasza:
Az hogy a holdraszállás kamu azt már az Állítólagban is megcáfolták szóval lejárt lemez.
7/26 A kérdező kommentje:
És ha voltak ott akkor miért kellett volna képeket hamisítani?
2012. jan. 6. 20:13
8/26 anonim válasza:
Nem cáfolták meg, 5 állitás volt asszem és a nagyrészét igaznak nyilvánitották. Nos az új magas minőségű felvételek nekem is elég gyanúsak...
9/26 anonim válasza:
Én csak azt kérdem, miért nem voltak ott az Apollo 17 óta?
G.
10/26 A kérdező kommentje:
"Én csak azt kérdem, miért nem voltak ott az Apollo 17 óta? "
A pénz miatt. Mi másért?
2012. jan. 6. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!