A halálnak vannak előjelei?
Nekem pl. vallásos nagyszülő, rokonok addig nem haltak meg, amíg nem jött ki hozzájuk a pap. De több ilyen is volt. Nagyon kegyetlen haláltusát vívtak, azonban miután a pap kijött, rá pár órára mentek el... :(
Amúgy a természetes halálnak az előjelei a kor. Betegség esetén a haláltusa. De a nem természetes halál (pl. gyilkosság, baleset) esetén szerintem az ember szervezete sem tudja, hogy itt a "vég."
Az en Nagyapam iden 20 eve, hogy meghalt. Kemeny elete volt, 3x az orosz fronton a II. Vilaghaboruban.
Ot pl. allandoan bevittek a korhazba, hogy felerositsek infuziokat kapott meg ki tudja mit.
Melott meghalt, elozo nap jott volna erte a mento, hogy ujra beviszik es kapja a kovetkezot... ami ereje volt, ellenkezett, hogy o marpedig nem megy - mar alig tudott jarni, ugyhogy inkabb vittek volna....
Nem volt mit tenni, otthon hagytak. Aznap mondta Mamanak, hogy huslevest enne es megborotvalkozna.
Mama perdult-fordult....szep delutanjuk volt egyutt.
Masnap reggel elment a Papam a Nagymamam karjaiban. Igen, az a kohogo horges es vege.
Mama maig azt mondja, ha akkor mondja neki a doktorno, hogy a Papanak vege, ha nem viszik be a korhazba, nem hagyta volna ra a dolgot.
De Papa tudhatta, hogy menni fog, mert nem akart a korhazban meghalni - es mennyire megertem.
Nagyszeru nagyszuleim vannak. Imadom oket.
Most már leirom miért kérdeztem meg ezt:
Az egyik nagynéném aki 52 éves,most kapot infarktust,de elis veszitette az eszméletét,másnap birtunk vele kommunikálni harmadnap már nem,akkor az orvos azt mondta tüdőgyúlladása is van,mikor másnap bementünk hozzá a kórházba szintén jobban volt, ja lélegeztető gépen volt,még van is,kapott vért is,ráadásul kiderült hogy súlyos szívbetegsége is van a szívbillentyűkkel van a baj,amit műteni kéne,ez is olyan hogy 50-50%az esélye hogy életben marad,. Sőt a doki még csodálkozott is hogy idáig birta, és birja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!