Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Elég fura . Vajon mi lehetett?...

Elég fura . Vajon mi lehetett? Lent részletezem tovább

Figyelt kérdés
Tegnap reggel 4kor elkészülödtem a melóba ,mint minden reggel ,5re oda értem ,itt Németországban egy iskolát takarítok minden reggel 5 órától fél 8ig,azaz 2 és fél óra hosszát,és átmentem a másik épületbe,hiszen több részre ágazódik a suli,ahogy ki nyitottam az ajtót és bele kezdtem volna a munkába,vékony sikító hangokat hallottam,de nem emberi hangok voltak,hanem elmagyarázhatatlan,mintha egyfolytában fütyoltek volna véknyan többen is,nem csak 1,pl.10 fiú fütyöl,de ezek nem emberi hangok voltak,le voltam döbbenve,és mindig csökkent a hang,és ahogy lépkedtem elörefele erösebb vagy gyengébbek voltak ezek a hangszerüségek,az emeletröl hallottam,ahol még senki nem dolgozott,hiszen én értem be elsönek az épületbe,elég csúnyan víszhangzott is ez a hang, még most is a fülembe van,de ma már nem volt semmi ilyesmi,de ma úgy éreztem magam,mintha nem egyedül lettem volna,ígyhát nem tudtam nyugodtan elvégezni a munkám,hanem stresszesen. Ìrjátok le a véleményeiteket...Elöre is köszönöm,de ha lehet ne ijjesztö kommenteket
2011. dec. 28. 12:38
1 2
 11/13 anonim válasza:
De ezek nyugodj meg nem Gorwin szellemek voltak. Örülj amíg csak ilyen szellemekel találkoztál abban az épületben azok nem ártotak neked csak kifejezték hogy ott vannak . Hát jobb mintha Blody Mary rossz szellemével találkoztál volna mert az viszont megölt volna mivel ez a nő bosszúval és átokkal halt meg. Ennek a Blody Marynek is meg van a története.
2011. dec. 29. 18:33
 12/13 anonim válasza:
Igen ez a Gorwin szellem az ember otthonába is kísért valami oknál fogva meg az elhagyatott házakban is. Na de ugy érzed meg a jelenlétét a Gorwinnak hogy elöször halk kísérteties énekelgetést veszel észre éjszaka mert csak a gorwin akkor tud kísérteni a házban, nappal meg eltünik mivel hogy tudja hogy az ember ilyenkor ugyse veszi észre a jelenlétét meg hát jórészt elmegy otthonról az ember.
2011. dec. 29. 18:40
 13/13 A kérdező kommentje:
hmmmmmmm szoval meg csak eddig jelezgetett...es keddi napon volt :(( lehet holnap penteken ujra visszater :(( elore felek menni :(:(
2011. dec. 29. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!