Elég fura . Vajon mi lehetett? Lent részletezem tovább
Jelen pillanatban a tudományok kategóriában van a kérdés, ezért én ebből a szemszögből kiindulva azt mondom, a szél szokott fütyülni, tehát lehetett a szél is. Nem ismerem az iskolát, bizonyára te jobban tudod, milyen állapotban van, de egy hevesebb szélroham egy rosszul becsukott ablaknál bizony olyan hangokat tud kicsalni, amire a visszhang rátesz egy lapáttal, és máris tíz fiú fütyül, sikítószellem járkál a falak között stb. Nekem pl. az ablakom mellett évekig suttogást, sikítást lehetett hallani, kivehető emberi szavakat is. Amint kicseréltük, megszűnt. Nem hiszem, hogy ablakkeret-szellem lett volna, inkább a szigeteléssel volt gond. Lehet, hogy az iskolában is egy ablak kinyílt, nyikorgott, vagy a tetőn keletkezett egy rés (lefújt egy cserepet a szél?), ilyesféle oka is lehet.
De ne zárható ki a sikítószellem sem, azonban sokkal valószerűtlenebb. :) (Amúgy a sikítószellemek sok zavart nem okoznak. Sikítanak, hülyére idegelnek, stresszeltetnek. A szél jobb, ott be lehet csukni az ablakot. A sikítószellemek kiiktatásáról még nem hallottam biztos módszert, mert utoljára mesekönyvben talákoztam velük, az meg nem biztos, hogy szakirodalom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!