Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Elég fura . Vajon mi lehetett?...

Elég fura . Vajon mi lehetett? Lent részletezem tovább

Figyelt kérdés
Tegnap reggel 4kor elkészülödtem a melóba ,mint minden reggel ,5re oda értem ,itt Németországban egy iskolát takarítok minden reggel 5 órától fél 8ig,azaz 2 és fél óra hosszát,és átmentem a másik épületbe,hiszen több részre ágazódik a suli,ahogy ki nyitottam az ajtót és bele kezdtem volna a munkába,vékony sikító hangokat hallottam,de nem emberi hangok voltak,hanem elmagyarázhatatlan,mintha egyfolytában fütyoltek volna véknyan többen is,nem csak 1,pl.10 fiú fütyöl,de ezek nem emberi hangok voltak,le voltam döbbenve,és mindig csökkent a hang,és ahogy lépkedtem elörefele erösebb vagy gyengébbek voltak ezek a hangszerüségek,az emeletröl hallottam,ahol még senki nem dolgozott,hiszen én értem be elsönek az épületbe,elég csúnyan víszhangzott is ez a hang, még most is a fülembe van,de ma már nem volt semmi ilyesmi,de ma úgy éreztem magam,mintha nem egyedül lettem volna,ígyhát nem tudtam nyugodtan elvégezni a munkám,hanem stresszesen. Ìrjátok le a véleményeiteket...Elöre is köszönöm,de ha lehet ne ijjesztö kommenteket
2011. dec. 28. 12:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
bocs ,véletlenül rossz kategóriák közé tettem a kérdésem :)
2011. dec. 28. 12:39
 2/13 anonim ***** válasza:
hát ez bármi lehetett :) attól hogy az emeletről hallottad egyáltalán nem biztos hogy onnan jött. van hogy becsapnak a hangvisszaverődések. 10 fiú fütyülését asszociáltad hozzá, de bármi lehetett, a lényeg hogy valami új ismeretlen hangot hallottál amit nem tudtál beazonosítani, de ez sokszor előfordul az életben.
2011. dec. 28. 12:46
 3/13 anonim válasza:
Ez egy szellem volt, bizony azok csinálnak ilyen kísérteties hangokat.
2011. dec. 28. 12:59
 4/13 anonim válasza:
Nálam is voltak már ilyen kísérteties hangok, ezt a szellemet úgy hívják hogy síkitó szellem, vagy éppen lehet Gorwin éneklő szellem is.
2011. dec. 28. 13:01
 5/13 A kérdező kommentje:
:)) huha ,de amugy nem voltam nagyon beparazva,ez a furcsa...es ezek a szellemek gonoszak? ...az ilyen sikito szellemek? es miert pont engem talaltak meg? ha megis azok? mit akarnak? hogy sikitsak en is veluk? juj :O
2011. dec. 28. 13:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban a tudományok kategóriában van a kérdés, ezért én ebből a szemszögből kiindulva azt mondom, a szél szokott fütyülni, tehát lehetett a szél is. Nem ismerem az iskolát, bizonyára te jobban tudod, milyen állapotban van, de egy hevesebb szélroham egy rosszul becsukott ablaknál bizony olyan hangokat tud kicsalni, amire a visszhang rátesz egy lapáttal, és máris tíz fiú fütyül, sikítószellem járkál a falak között stb. Nekem pl. az ablakom mellett évekig suttogást, sikítást lehetett hallani, kivehető emberi szavakat is. Amint kicseréltük, megszűnt. Nem hiszem, hogy ablakkeret-szellem lett volna, inkább a szigeteléssel volt gond. Lehet, hogy az iskolában is egy ablak kinyílt, nyikorgott, vagy a tetőn keletkezett egy rés (lefújt egy cserepet a szél?), ilyesféle oka is lehet.

De ne zárható ki a sikítószellem sem, azonban sokkal valószerűtlenebb. :) (Amúgy a sikítószellemek sok zavart nem okoznak. Sikítanak, hülyére idegelnek, stresszeltetnek. A szél jobb, ott be lehet csukni az ablakot. A sikítószellemek kiiktatásáról még nem hallottam biztos módszert, mert utoljára mesekönyvben talákoztam velük, az meg nem biztos, hogy szakirodalom.)

2011. dec. 28. 16:07
 7/13 anonim válasza:
Igen ezek a Földön ragadt síkitószellemek általában gonoszak. De a Gorwin szellem még rosszabb az megtudja egy éjszaka alatt süketíteni az embert.
2011. dec. 28. 20:12
 8/13 A kérdező kommentje:
azota nem hallottam ilyen hangokat,es bisztos vagyok benne,hogy nem volt egy ablak sem nyitva,en nem tudok rola,de szornyu volt hallani azokat a hangokat,de azota sem talalkoztam veluk,remelem nem is fogok :)...de miertis gonoszak a Gorwin szellemek,ha csak hangoskodnak?!
2011. dec. 29. 14:00
 9/13 anonim válasza:
A Gorwin szellem azért gonosz mert az addig énekelget amig meg nem süketit.
2011. dec. 29. 18:24
 10/13 A kérdező kommentje:
hmmm...es ez a Gorwin szellem mindennapos?
2011. dec. 29. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!