Biokémiailag nézve egy ember lehet szerelmes egy képregény/manga hősbe?
Szerintem pszichológiai zavara van az ilyen embernek. Ismerek olyanokat, akik totál bele vannak zúgva filmes karakterekbe, elhiszik, hogy valóság... Nem normális szerintem.
Van egy csaj, akinek barátnője van, rendes párkapcsolatban, de azt képzelik, vagy csak eljátszák, nem tudom, hogy egy tévésorozatból két pasik, akik ugyan heterók, de azt játszák, hogy melegek, és egymást döngölik. Tehát két nő miközben egymással van, azt képzeli, hogy két meleg pasi, akik egymás seggében matatnak... Nekem ez már sok.
Előző:
Az emberi feromonok kimutatása egyelőre sikertelen volt.
Bár rengeteg állatfajtánál kimutattunk feromonokat, nálunk embereknél még nem találtunk.
Amit a sárkányfű árusok próbálnak eladni neked feromonparfüm és egyéb néven az egyszerű átverés.
Ó, nem értek én a feromon parfümökhöz, de az állatokhoz sem nagyon, viszont az tuti biztos, hogy folyton szaglászom a páromat, és volt már olyan fiú, akivel kapcsolatban minden stimmelt volna, de az illata számomra kellemetlen volt. És NEM az izzadságra gondolok, hanem valami teljesen másra. És nem is arra, hogy nem mosta volna a ruháit!
Nevezhetnénk nem csak feromonnak hanem akárminek is, de hogy valami van, ami erősen összefügg a szexuális vonzalommal az tuti biztos.
Jah, a mai világban minden pacsuli elnyomja, meg a dohányosoknak amúgy sem olyan érzékeny már a szaglása, hogy ilyesmi alapján tájékozódjanak, de én megvagyok róla győződve, hogy ez egy olyan rejtett jel, amit szintén figyelembe kell venni párválasztásnál. És a szagok mik, ha nem kémiai anyagok elillanásai, amit mi az orrunkkal érzékelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!