Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A holdra szállásról készült...

A holdra szállásról készült felvételeken miért nem látszódnak a csillagok?

Figyelt kérdés
Átverés lenne az egész? Ha igen, csak nem lehettek akkora "amatőrök" hogy azokat kihagyják a képekről.
2011. nov. 17. 18:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
egy vákuum kamrában. de mondom hiszek a holdra szállásban csak ez az egy dolog nem volt tiszta nekem.
2011. nov. 25. 19:46
 12/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: A légnyomás nem befolyásolja a gravitációt. A Holdon kisebb a tömegvonzás, ezért esik lassabban a kalapács mint a Földön.
2011. nov. 25. 20:24
 13/21 A kérdező kommentje:
tévedés. A Mítoszirtók holdra szállással foglalkozó adásában kipróbálták egy vákuum kamrában a NASA-nál és egyszerre értek földet. amúgy is, attól még hogy a holdon kisebb a gravitáció, a kalapács nehezebb marad. csak a levegővel való érintkezés miatt ér földet a toll később.
2011. nov. 25. 21:40
 14/21 A kérdező kommentje:
és ezt pont el i mondják a cikk-ben amit az egyik kedves kommentelő linkelt.
2011. nov. 25. 21:41
 15/21 anonim válasza:

rossz nézni, hogy vannak akkora birkák, akik elhisznek mindenféle szart, amit a tudományos műsorokban látnak. ajánlom nektek, a south park 15x14-et. nézzétek meg! (vagy 13. nem tudom, amelyikben a history channel van)

ja és a több tucat holdraszállás bizonyítéka az a 300kg holdkőzet, amit elhoztak a földre. ENNYII

2011. dec. 7. 18:37
 16/21 anonim ***** válasza:

"ja és a több tucat holdraszállás bizonyítéka az a 300kg holdkőzet, amit elhoztak a földre. ENNYII"

Hagy kerdezzem meg, hogy ez miert bizonyitek? Miert nem lehetne azt is hamisitani? Hogyan, milyen meressel lehet megallapitani, hogy valoban a holdrol van? Te elvegezted a merest? Ha nem, kik mertek meg?Honnan tudod, hogy nem manipulaltak az eredmenyek? Mi alapjan valasztod meg, hogy melyik alatalad nem ellenorizheto allitast hiszed el? Milyen bizonyitekot tartanal meggyozonek a holdraszallasrol? Azt miert nem lehetne hamisitani?

De ezek a kerdesek kb minden konteosnak szol!

2011. dec. 7. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Akkor előhozom ugyanazt, amit eddig már sokan: Ha akarod, megküldheted lézerrel az egyik Apollo leszállási helyét, ugyanis oda speciális reflektorokat raktak vissza, amik MINDIG ugyanarra a helyre verik vissza a fényt, ahonnan az elindult. Ilyen NINCS a holdon, ez mesterséges. Márpedig ha mesterséges valami van a holdon, akkor jártunk már ott :)
2011. dec. 8. 13:18
 18/21 anonim válasza:
Egy csomó elképzelés van az egész holdra szállásról. Olvastam olyat ,hogy először az oroszok mentek fel és az amerikaiak csak leforgatták itt a földön a "jelenetet", láttam videót ahogy forgatják és lobog a holdon a zászló meg hirtelen leszakad vmi az űrhajóról és gyorsan leesik a talajra. Olvastam olyat is ,hogy nem emberi építmények vannak a holdon és óriási idegen lények. Több dimenzió van elvileg és ha ez igaz kitudja mi van még ott.
2013. aug. 27. 10:18
 19/21 anonim ***** válasza:

10:18,

Gratulálok, a "Nap sületlenségei" cím büszke tulajdonosa lehetsz :D

2013. aug. 27. 10:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Mennyien bizonygatják hogy az "Úgy volt Úgy volt! Te vagy a hülye hogy felmerül benned a kétely!

Megjegyezném hogy az Usában az emberek 20%a teljes mértékben megkérdőjelezik a holdraszállás valódiságát. És a kételkedőket a buta emberek közé sorolják, mert van aki azt hitte sajtból van!

Engem személy szerint a dátum ami kételybe ejt.

Nem mondanám magam összeesküvés elmélet hívőnek de nincs kizárva a féligazság a történetben. Ez Politika volt java részt. Usa Vs Russia.

2021. febr. 10. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!