A holdra szállásról készült felvételeken miért nem látszódnak a csillagok?
Elsőnek nézz utána a dolgoknak, és meglátod, hogy nem átverés :)
De, hogy válaszoljak:
Egyszerűen van egy csillag, ami rohadt fényes a többihez képest: Napnak hívják, és fénye minden más csillagfényt elnyom.
Ugyanezt a földön is megcsinálhatod: fotózz egyet valami erős fényforrással a hátad mögött, nagyon fényes valamire. Például az erős reflektorral megvilágított Parlamentre. Egyetlen csillagot sem fogsz látni.
Kedves 00:32.
Nem voltam ott a holdraszallasnal, es te sem voltal ott a nem-holdaraszallasnal, ugyhogy egy dolgot tudunk biztosra: azt hogy nem tudjuk! Hiaba mondta az ex-nasa hogy nem voltak ott, nekem meg szemelyesen Neil Armstrong mondta hogy ott voltak. Akkor most kinek van igaza?
Kedves kerdezo: azert nem latszodnak a csillagok (Sir fentebb mar leirta) mert a Holdnak a nappali (fenyes) oldalan voltak az urhajosok.
Ha atugraltak volna a esti (sotet) oldalra, igaz onnan nem lattak volna a Foldet, es sotetben nehezebb lett volna lampa nelkul videozni, ott mar a felvetelen latszodtak volna a csillagok. Erted?
(mint ahogy nappal sem latod oket a Foldrol, csak este)
Szerintem pedig voltak ott.
Nézd meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=enM6j-tKsbk
Állítólag (Mythbusters) Holdraszállás
Ja csak voltak, és azóta se mentek oda vissza, de miért???
No erre varjatok gombotXD
mindenkinek köszönöm a válaszokat!
És utolsónak, állítólag azért nem mentek issza mert az egész bolygó csak porból meg kövekből áll. :) felesleges rá pénzt pocsékolni. mellesleg én hiszek a holdra szállásban, csak ez az egy dolog volt ami csípte a csőröm :)
Ma lattam ezt a videot. Hol tudod megcsinalni ezt a foldon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!