Hány éves koráig nő az ember?
18 éves koráig. már tuti nem nösz. de tuti hogy férfiasodni fogsz. a párom 25 éves koráig kb mint egy tini olyan volt (igaz ö magas) én 27 évesen ismertem meg és ebben a pár évben nagyon sokat férfiasodott, most már nem nézki gyereknek.
deni devito(remélm jól írtam) is nagyon alacsony és még is egy világ sztár.
ez így nem teljesen igaz.
Fiuk esetében a növekedés normál/átlagos esetben 20-21 éves korig tart. Az is igaz viszont, hogy a fő növekedés jellemzően 10-11cm/év sebeséggel 15-16 éves korra tehető.
(5 éves kor alatt is van egy nagymértékű növekedés, de az itt nem fontos). 16 éves kor fölött a jellemző növekedési sebesség 1-3cm/év csökkenő tendeciával.
Szóval sokra ne számíts, 1-2 cm még van benned átlagos esetben.
Viszont az is lehet, hogy te nem nyúltál meg 15-16 éves korod között (kérdezd meg anyukádat) és akkor még van esély rá, igaz kicsi, hogy még fogsz nyúlni.
forrás:
7. oldal
mégvalami.
egy ökölszabály.
Azt szokták mondani, hogy a felnőtt kori várható magasság a 2 éves kori kétszerese. Nálam kb. működött, egyéb alátámasztó adatom nincsen.
ha nőnek születik, és nem operáltatja át magát, akkor élete végéig nő XDD
vagy arra vagy kíváncsi, hány éves koráig nől? ;)
Nincs konkrétan életkorhoz kötve. Addig nő, amíg
- növekdési hormon van (terhes nők nőnek közben néhány cm-t),
- nem záródtak még le az ízületek végén a növekedési zónák.
Ezt talán egy orvos meg tudja nézni.
Vigyázat! Növekedési hormonnal azért nem jó próbálkozni, mert az ember orra, füle egész életében nő - és elég jól reagál a hormonra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!