Ha az ősrobbanás előtt nem volt semmi akkor hogy keletkezett robbanás vagy mi robbant?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 16:49
11/12 Ritakrokk22 válasza:
Hát én valamelyik nap olvastam erről egy igen hosszú cikket, ami sajnos meghaladta a képességeim és főleg a fantáziám, de az volt a lényege, hogy elvileg nem volt kezdete sem a világegyetemnek... De lesz vége. Nem értem, hogy lehet vége valaminek, ami el sem kezdődött..:/
12/12 Necrozoor válasza:
Nemvolt ősrobbanás és nincs olyan hogy semmi.
A világunk végtelen térben és időben.Tehát volt mindigis végtelen ideje és lessz is mindörökké.Olyanhogy semmi meg azért nemlétezik mert a semmi is már valami.Méghozzá információ amit meg csak is anyag hordozhat anyagotmeg energia.Ez a három alapelem alkotja ezta végtelen világot egyik sincs a másik kettő nélkül ahogy nemis következménye vagy okozója a másiknak.Nincs se tágulás sem semmiféle tudományos maszlag mert a végtelenhez hozzáadhatunkbármennyit vagy elvehetünk belőle bárminnyit akár végtelent is az akkoris végtelen marad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!