Milyen állat lehet? Tehát az ürülékéből szakember megtudja állapítani, hogy kihez van szerencsém? És én hogyan tudnám megfejteni?
Fáskamrában, elhagyatott folyosón és padláson tevékenykedik valami állat. Az ürüléke sötét és olyan nagy, mint mondjuk egy fél ceruza, csak ugye nem egyenes, hanem elhajlik vagy kupacosodik hát ahogy sikerül neki na.
Hallani is szoktam a motoszkálását. Valószínűleg befészkelte magát az eresz felől az egyik helyiség álmennyezetébe. Dió van a padláson, és abból vihetett oda, mert olyan hangot szoktam hallani, mintha a diókat gurigatná.
Ja és általában így ősszel hallom.
Látni még nem láttam. Milyen állat lehet? Hogyan deríthetném ki?
Hmm, ez a pele érdekes, utánaolvastam.
Csak nem tudom hogy tudnám szétbontani "a házat" az eresz alatt, mert a padlás felől nem látni semmit. Bele kéne néznem, mi folyik ott. Bár ha pele lenne, akkor meg kéne várni a téli álmuk idejét, hogy ne szaladjanak el. :)
nah....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!