Ma voltam DNS vizsgálaton. én 0-ás vagyok, anyukám 0-ás és "apukám" AB-s. Lehetséges ez?
Hát, elég furcsa, hogy DNS-vizsgálatot végeztetek, hogy kiderüljön a vércsoportotok, de végülis nem lehetetlen.
Ahogy az sem, hogy anyád vértípusát öröklöd.
Én sem értem,hogy vércsoport megállapításához miért DNS vizsgálatot végeztek.Egy sima vérvétel is elég lett volna,és sokkal olcsóbb.
Egyébként azért mert te nullás vagy és anyud is attól még apád lehet AB-s..
Csak be kellett volna írni a keresőbe.
Amúgy nem tudom számodra mennyire érthetők a leírtak, de hogy egyszerűen összefoglaljam és válaszoljak a kérdésedre: IGEN LEHETSÉGES.
"neem. én tudom h 0ás vagyok csakmert már régebben elvégezték a vizsgálatot."apukám" kért DNS vizsgálatot mert tudni akarja, hogy a lánya vagyok e."
- Rendben. És most ezt miért volt fontos tudnunk? A kérdésedre válaszoltunk.
Hát az biztos, hogy anyukád lánya vagy.
De itt szeretném -üdvőzölni a fentebb felszólalók biosztanárát:)- az A és a B vércsoportért felelős gének ún. dominánsak, tehát elnyomják szegény pici 0-t. Tehát anyukád 00-s vércsoportú,ahogy te is (ugye minden emberbe 2 van belekódolva), hiszen ha nem ez lenne, mondjuk A0-s, akkor az A elnyomná a 0-t, és ősszességében az A- "jönne ki", és A-s lennél...
Édesapád pedig biztosan AB-s.
Édesanyádtól tökmindegy melyik 0-t örökölted.
Édesapádtól?
Tegyük fel, hogy az A-t. Ekkor: te A0-s vagy. Az A a domináns, elnyomja a 0-t, tehát A-s leszel.
Tegyük fel, hogy a B-t! Ugyan ezen logika alapján B-s leszel.
DE SEHOGY SEM 00-S!
Ezt vagy elszúrták, vagy mutáció lépett fel benned (kb10%-a az átlagember génjeinek mutáns),vagy , amire a legnagyobb az esély: NEM Ő AZ APÁD
BOCS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!