A 3. objektum mi lehet? A Hold?
Múltkor csináltam egy képet egy napkutyáról, most néztem meg a képet...és nem emlékszem arra, hogy ott lett volna a Hold... Bár valószínűleg az, mi más lehetne? :D Csak azért kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Ráközelítettem, és mintha egy felhő lenne rajta, szóval optikai hiba esélye kevés. Holdnak pedig egészen érdekes.
Augusztus 14én készült egyébként.
Hát pedig az határozottan holdnak néz ki.
Valami nem oké és elszámoltál volna valamit??
A napkutya az felhő az tuti.
Bár én is egyre érdekesebb dolgokat látok éjjel mikor kiülök cigizni a sötét teraszra. Jól látszik az ég tőlünk kevés a fényszennyezés. Már gondoltam rá hogy távcsövet kéne szereznem ,mert néha magam se hiszek a szememnek.
hullócsillag repülő műhold helikopter stb ezeket már megszoktam ,megismerem. De a folyamatos fénnyel világító csendesen repülő háromszög gyenge megvilágítású nemtom mik nekem még újak.
Én ilyeneket látok kint éjjel. Már néha azt hiszem hülye vagyok. De biz isten nem kitalálom. Nem hiszek az ufókba sem inkább arra gondoltam hogy vagy lopakodó vagy valaki passziózik valamivel.
A képen az teliholdnak tűnik, márpedig teliholdat nem nagyon látunk a Nap mellett, sokkal inkább a Nappal szemben, oppozícióban (remélem jól írom). Úgyhogy kár is volt megkérdeznem, mikor láttad, bocs. :) (első voltam)
Amúgy is elég messze volt akkor a Nap és a Hold.
"folyamatos fénnyel világító csendesen repülő háromszög"
Nem egy közeli disco reklám reflektora? Én egyszer hülyét kaptam tőle, mire rájöttem, mi lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!