Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az igaz, hogy meg tud változni...

Az igaz, hogy meg tud változni az ember szeme színe?

Figyelt kérdés

Ha igen milyen korba és mennyire?

És kinél van rá esély és miért van ez?

2009. ápr. 19. 19:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nekem kék szemem van, már kiskorom óta, és ahogy megnézem a kiskori képeimet, ugyanolyan színű most is, csak van hogy különböző fényviszonyok között más árnyalatú kék :) de a kérdésre válaszolva: szerintem van ilyen, hogy valakinek megváltozik a szeme színe, serdülőkor körül szerintem, mert olyankor sokminden megváltozik. én már hallottam olyan, hogy valakinek egyenes volt a haja, és akkor meg göndör lett :D
2009. ápr. 25. 11:54
 12/13 anonim válasza:

2. válaszoló nagy butaságot írt.

Az nem igaz,hogy 4-5 éves korig kék minden gyerek szeme.Szüleim barna és zöldes-barna szeműek,és nekem is ,és tesómnak is nagyjából 6 hónapos korunkra barna lett a szemünk.Azóta sem változott.

A kisfiamnak is barna a szeme 5-6 hónapos kora óta,és nem változik neki,bár a férjem kékes-szürkés szemű.

Szerintem a "macska-szeműek" szemszíne változik hangulattól függően.Anyukámnak ilyen a szeme,zöldes-barna,de az összes árnyalat megtalálható benne.

2009. júl. 29. 08:40
 13/13 anonim válasza:

iriszszineváltozás feléphet erős érzelmi tramumáknál is.

Ilyen esetekben az irisz szine általában sötétebb lesz.

2009. júl. 29. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!