Mozgó objektum?

Figyelt kérdés
Leírás kommentben.
2011. aug. 27. 20:42
 1/8 A kérdező kommentje:

A göncölszekér csillagkép nézése közben felfigyeltem valamire.

Először csillagnak tűnt. Erős fényű volt és egyenetlenül mozgott. Nagyon gyorsan áthaladt az égbolton. Tudományos magyarázatra lennék kíváncsi: mi lehetett ez?

2011. aug. 27. 20:44
 2/8 anonim válasza:

U

F

O

2011. aug. 27. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de tudományos: ami bizonyítható, hogy létezik.
2011. aug. 27. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is láttam,kérdésem pár sorral feljebb.Engem is érdekelne a választ,mert hozzám is csak ugyanezt vágták.Amúgy volt már nemrégiben ilyen kérdés,kiadta a kereső,ott vmi nemzetközi űrállomást mondtak..
2011. aug. 27. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha gyorsan jött és valahol eltűnt a horizonton, akkor lehetett akár az ISS is. Ha olyan magasságban van, hogy a nap megvílágítja, akkor látható. Ha nem süt rá a nap, akkor nem láthatjuk. Itt követhető az útja:

[link]

2011. aug. 28. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Sok műhold látszik szabad szemmel, valószínű, az volt. Az ISS Magyarországról többnyire nem látszik.
2011. aug. 28. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:

"Erős fényű volt és egyenetlenül mozgott. Nagyon gyorsan áthaladt az égbolton."

erre neked hogy adjunk tudományos magyarázatot :D ha ennyire tudományos akarsz lenni akkor szolgáltass nekünk több adatot.

egyébként meg az UFO az egy fokkal jobb megfogalmazás arra amit láttál, mint a mozgó ojjektum :P persze lehet hogy nem is ojjektum volt, hanem csak valami illúzió, fényjáték, kitudja, sokmindentől láthat az ember fényeket a sötétben.

2011. aug. 28. 13:51
 8/8 anonim ***** válasza:

"és egyenetlenül mozgott"

Az űrállomás meg a műholdak kimondottan egyenletesen mozognak, nem is tehetnek mást :)

2011. aug. 30. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!