Biológusok! Van álláslehetőség?
Milyen szakirányban és az milyen helyeken?
Vagy milyen mesterképzésre lehet átmenni biológia szakról?
...és még azt szeretném megtudni, hogy aki végzett milyen tanuló volt középiskolától kezdve. Köszönöm a válaszokat!
"Értem :) Szóval szerinted, ha kitartó vagyok (az vagyok) és jól fog az agyam, akkor lehetek hármas-négyes a szakon?"
Ha ugy erzed, hogy kitarto vagy es jo tanulo, nagyon erdekel a termeszet, az elo dolgok mukodese, akkor mindenkeppen erdemes ide jelentkezni. Ugy tunik nekem, hogy itt az ervenyesuleshez hasznosabb egy jo, atlag feletti ertelm szinvonal, de nagy szorgalomm, mint nagyon nagy esz, es keves szorgalom.
Viszont, ha a szorgalamas tudnulassal is "csak" 3-as 4-es vagy, akkor nem erdemes kkitatasban gondolkodni. Ha viszonylag problema nelkul jon ossze a 3-as 4-es, akkor okes, de szorgalmas tanulassal 4es feletti teljesitmenyt kell nyujtani. Ha kutatasban akarsz karriert csinalni. Vannak mas lehetosegek is a klinikumban pl. mindenfele diagnosztikai munkak. Ott is dolgozik volt evfolyamtarsam. (ja, meg van egy a bunugyi laborban. :-D)
Ha erzed magadban az erot, akkor hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!