Még ebben az évszázadban elfogy az ivóvíz?
Figyelt kérdés
Azt hallottam ismerősöktől, hogy az ivóvíz hamarosan elfogy és a sósvizet nem lehet ihatóvá alakítani. Vki olyan,aki szakszerűen ért hozzá elmondaná hogy tényleg nem lehet vagy lehet és nem fogok szomjan halni öregkoromra.2011. aug. 21. 18:36
11/15 anonim válasza:
Persze hogy kifogy. Kibányásszák az összeset.
12/15 anonim válasza:
14:10 vagyok
Igen tengervízből lehet ivóvizet előállítani, csak bonyolult folyamat.
Sőt hidrogén és oxigén gázokból is lehet ivóvizet előállítani (ásványi sók szükségesek), bár ez értelmetlen, de lehetséges.
13/15 A kérdező kommentje:
Értem. Néhány ismerősöm teljesen sokkot kapott a zsidók és a magyar víz kapcsolatának sztorijától, de én is utánajártam és felvilágosítottam őket, hogy lazítsanak és foglalkozzanak értelmesebb dolgokkal.
2011. aug. 24. 17:19
14/15 anonim válasza:
"...utánajártam és felvilágosítottam őket, hogy lazítsanak és foglalkozzanak értelmesebb dolgokkal."
kár, hogy a kérdezőnek nem lehet zöld kezet adni :)
sokkal kevesebb lenne a hülyeség a világban, ha mindenki utánajárna a terjengő "híreknek", és nem hinné el minden kritika nélkül az első blődséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!