Hogyan lehetne létrehozni negatív energiát?
Példa:
Gravitációs tér potenciális energiája negatív lesz ha a 0 potenciál alá süllyeszted a vizsgált testet. Ha a viszonyítási 0 potenciál a föld felszín (mérnökök így szoktak gondolkodni) földszín alatt (pince, gödör stb.) negatív a potenciális energia. Ha a 0 potenciált végtelen távolságba helyezzük (elméleti fizikusok, matematikusok nézőpontja) a potenciális energia mindig negatív.
:-D
Nekem ez olyannak tűnik, mint mikor öten utaznak a villamoson, és leszáll nyolc ember, akkor mínusz hárman fognak tovább utazni...
Jó, tudom, hogy sántít a példa (mint minden példa), de nekem ez ugrott be.
Egyébként nagyon egyszerű: csinálsz egy féregjáratot, és már ott is van...
Persze aztán vannak emberek, akik csak úgy sugározzák magukból a negatív energiát - ennek hatása, hogy az ilyen alakok közelében semmi nem sikerül. És vannak akik ezoterikus alapokon keresik:
És még számtalan megfogalmazása létezik (egyik nagyobb baromság mint a másik - de ez csak az én magánvéleményem).
:-D Pedro
Mindennek negatív energiája van, ami kötött állapotban van.
Energiát kell közölni vele, hogy szabad legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!