Mit láthattam? Pici pont, olyan gyors mint a repülő (utasszálító)
Figyelt kérdés
olyan gyors mint egy repülő és nagyon magasan ment épp hogy pici pontot láttam belőle. nem volt nagyon fényes sem.
kétszer láttam és kicsit keresztbe ment az elöbbi valaminél. Mi lehetett ez? nem hullócsillag volt mert nem tünt el
2011. aug. 12. 01:04
11/17 A kérdező kommentje:
Tatabányán lakok
2011. aug. 12. 16:57
12/17 A kérdező kommentje:
az iss láttam de az nagyon gyors volt...
de ilyen lassú lenne a műhold?
2011. aug. 12. 16:59
13/17 anonim válasza:
Itt egy video. Ilyen volt?
Ez mondjuk egy elég erős felfénylés videója, általában csak olyanok, mint a többi csillag.
14/17 anonim válasza:
15/17 NoodIy válasza:
16/17 A kérdező kommentje:
hát kb olyan volt mint a videón. csak kicsit sötétebb volt a fénye.
2011. aug. 12. 20:36
17/17 A kérdező kommentje:
ma is láttam azt a valamit 22:40 körül. ma = augusztus 12 most is olyan volt csak halványabb . alig láttam . ugyan olyan gyors volt mint az előző és kicsit távolabb volt az előzőnél ( ugy gondoltam h balra v jobra távolabb)
2011. aug. 12. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!