Milyen olyan állati tulajdonságok vannak, amik még a mai emberben is megmaradtak?
Figyelt kérdés
pl itt olvastam, hogy "A szőr akkor áll fel, ha félünk/fázunk/izgatottak vagyunk.
Régi állati reakció, a felborzolt szőrszálak/tollak közti levegő melegít, valamint ettől nagyobbnak - ergo fenyegetőbbnek látszik - az állat."
És még ilyenekre gondolok.
2011. aug. 11. 18:25
1/10 anonim válasza:
Ha meglátsz egy jó nőt:feláll a farkad,és már párzolis!
3/10 anonim válasza:
ha hirtelen megijeszt valaki, akkor hangos kiáltással próbáljuk "elijeszteni" az ellenséget.
4/10 anonim válasza:
nem rég halottam hogy majmok kutyát tartanak :D elrabolják a kcisiket, majd felnevelik, így inygen játszótársuk van, és van őrzővédőjük is.
5/10 anonim válasza:
Ravaszság
Mi is védjük a gyerekünket
Dominancia
Néha idegesek vagyunk és "megvadulunk"
Próbálunk rangsort tenni a nők között
6/10 The Nobody válasza:
Nekem ezt a biosz tanárom mondta: próbálj meg úgy enni hogy nem nézel fel a kajáról (úgy hogy mások is vannak a környezetedben)-nem fogod kibírni,vagy nagyon zavarna,és ez állati tulajdonság,mert azok is így figyelik mindíg a veszélyt
7/10 anonim válasza:
menstruáció előtti ingerlékenység
ill. minden,amit az ember ösztönnek hív
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy tudós, de szerintem az emberi kultúrjelleg csak valami borzasztó vékony máz az alatta tomboló ősmajmon, ami folyvást előtör a civilizációs zománc alól.
9/10 anonim válasza:
Nem tudatos, de meglévő hierarchia a férfiak között.
Párválasztás állati ösztönök szerint. (elenyésző számú embert leszámítva)
Ösztönös hangok, mint a sikítás, ordítás.
Éhség esetén megnövekedett agresszió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!