Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek lesz még idén...

Szerintetek lesz még idén nyári jó idő itthon?

Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 01:25
1 2
 11/19 anonim válasza:
Állítólag nem nagyon, max. ilyen 25-28 fokok néhanapján, de többnyire marad az ilyesmi felhős, szeles, esős idő... :( de azért reménykedem, hátha lesz időjárás-változás, mert mi aug. közepére időzítettük a balatoni nyaralásunkat. :S tavaly se volt már túl meleg a nyár, akkor is max. 2-3 hét jó idő volt. :(
2011. aug. 2. 03:31
 12/19 anonim válasza:
36%

Remelem nem .. mar bocsanat! Baromira nincs energiam meg egy 40 fokos hethez.

Es amugy is, nem latok mast (ismeros koromben), hogyha meleg van, akkor azert nyavalyognak, ha meg huvosebb az atlag nyari idonel, akkor meg azert :)))

Aki 40 fok meleget akar, az mennyen olyan helyre!

Vagy minimum szoli es akkor meg le is barnul :P

2011. aug. 2. 04:20
 13/19 anonim válasza:
Remélem!!!!!Legalább 1-1 napra vissza jöhetne a nyár.Jövő hét végén megyünk le a Balatonra,remélem aránylag jó idő lesz.Én bele akarok menni a Balcsibaaaaa!Ha már ott leszek,úgysem fogom kihagyni ;).A párom pár éve áprilisban volt benne megmártózni,akkor csupán 8(!) fokos volt a viz.
2011. aug. 2. 06:23
 14/19 anonim ***** válasza:
35%
most nemhogy jó, hanem kiváló az időjárás
2011. aug. 2. 07:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát, akkor nincs sok remény rá. :( Azoknak meg akik el akarnak küldeni Washingtonba, meg hasonló helyekre, csak azt üzenem, hogy én nem a 40 fokos kánikulát hiányolom. Hmm, nem olyan kellemes ám az egész augusztust 3 kisgyerekkel úgy eltölteni, hogy a Balatont csak messziről nézhetjük. :P
2011. aug. 2. 07:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Szeptember közepeken még szokott fülledt meleg lenni. Egy hosszú vénasszonyok nyarát el tudok képzelni...

Viszont én magam örülök ennek a borús nyárnak, én magam is ilyen borús vagyok mostanság...

2011. aug. 2. 08:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Amúgy meg én megmondom, hogy tanultam meteorológiát egy meteorológustól és elmondta, hogy biztosra 1 óra időjárását sem lehet meghatározni, nem hogy egy hónapét. Szóval még lehet akármi. Az meg más kérdés, hogy szerintem sem lesz már barnítós nyár.
2011. aug. 2. 10:59
 18/19 anonim válasza:
Sajna nem lesz már túlzottan jó az idő. :( 20-a körül lesz a legvacakabb...
2011. aug. 2. 11:34
 19/19 tilka válasza:
simán lehet - aki azt mondja biztosan, hogy nem lesz, az jövőbelátó:)
2011. aug. 5. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!