Miért láttam tegnap villámláskor több függőleges színes csíkot?
Tegnap ültem a gép előtt és nem volt behúzva a függönyöm. Esett az eső de nem volt vihar. Aztán hirtelen több függőleges színt láttam csíkban odakint az ablakomon keresztül. Még a számítógépembe is bezavart (mint amikor már kicsit rossz a kábel, megmozgatod és picit recseg, ilyen hangot adott ki a gép, amúgy nem volt baja).
Utána dörgött egyet szóval gondoltam, hogy valami villámszerűség lehetett. De mi volt ez? Elég durva volt, sose láttam ilyet.
Ja és utána sem lett vihar meg semmi dörgés. Ez az egy volt.
Szerintem te vörös lidércet láttál. Nem vicc, a felsőlégköri jelenségek közé tartoznak. Itt van róla egy oldal:
A "vörös lidércek" a földről nem igazán látszanak, azokat pilóták beszámolói alapján fedezték fel.
Szerintem egy olyan villámot láttál, ami több úton indult el, mielőtt az egyik ága talajt fogott volna.
Valahogy így:
friss természetvilágában van erről egy cikk,de sztem tuti h nem ilyet láttál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!