Miért tiltották be egyes országokba a fluorid tartalmú fogkrémet?
állítólag azért keverik bele, hogy a kisagy működését segítse, (egyébként valóban van ilyen hatása is...) de a fő oka az lehet, hogy bizonyos neurális axisokat elnyom, így azok lelassítják a betegségtudat kialakulását.
a szervezet egy igen bonyolult valami, de megvan az a képessége, hogy idejekorán jelzi, ha valami baj van, így az egyén megfelelő időben tud orvoshoz fordulni, amikor még a betegség igen korai stádiumban van, ezért nem, vagy egészen minimális gyógyszerre van csak szükség.
itt kap fontos szerepet a dihidrogénoxid, mivel a szervezet - a dihidrogénoxid hatására- csak jóval később jelzi a bajt, ezért a gyógyuláshoz sokkal nagyobb mennyiségű gyógyszerre, ill. hosszabb ideig tartó kezelésre van szükség.
azt hiszem, nem kell ecsetelnem, hogy mindez kiknek az érdekeit szolgálja...
Tíccsák be a dihidrogénoxidot!!!!!!!!
(látom a kémia oktatást jó pár embernél bár betiltották jó korán :D )
Azt a betyáros mindenit..! :o
De ha jól tudom, a vízellátás stratégiai fontosságú, központi irányítás alatt álló "intézmény". Akkor jó magas helyen kellett ezért lobbizni. Ha ez igaz, akkor ez durva!
0:33-nak
bingó!
ön nyert!
(de azért kár volt elrontani a játékot... :-)
Menjetek a francba, most esett le !!! :)))
Az oktatásról meg csak annyit, hogy még a kémikusok sem hívják így a vizet, csak az ilyen pihentagyúak.
:D
egyébként, én meg azt olvastam, hogy brit tudósok rájöttek, hogy a fluór veszélyéről szóló hírek a protéziskészítők összeesküvése, mert annyira nem volt már munkájuk, hogy azt találták ki, ha elhíresztelik, hogy fluór az borzalmas méreg, és a fogászok összeesküvésének a kitalációja, akkor a zemberek ész nékül elkezdik jó messzire eldobálni a fluoridtartalmú fogkrémeket, ettől majd jó kihullik az összes foguk, ők meg dőzsölni fognak a gazdagságtól, annyi munkájuk lesz.
és ez komoly!
megírta a zinternet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!