Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért tiltották be egyes...

Miért tiltották be egyes országokba a fluorid tartalmú fogkrémet?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 01:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
És mire jó ez a dihidrogénoxid? Van valami értelme, hogy a vízbe keverik? :(
2011. júl. 25. 00:22
 22/35 anonim ***** válasza:
31%

állítólag azért keverik bele, hogy a kisagy működését segítse, (egyébként valóban van ilyen hatása is...) de a fő oka az lehet, hogy bizonyos neurális axisokat elnyom, így azok lelassítják a betegségtudat kialakulását.

a szervezet egy igen bonyolult valami, de megvan az a képessége, hogy idejekorán jelzi, ha valami baj van, így az egyén megfelelő időben tud orvoshoz fordulni, amikor még a betegség igen korai stádiumban van, ezért nem, vagy egészen minimális gyógyszerre van csak szükség.

itt kap fontos szerepet a dihidrogénoxid, mivel a szervezet - a dihidrogénoxid hatására- csak jóval később jelzi a bajt, ezért a gyógyuláshoz sokkal nagyobb mennyiségű gyógyszerre, ill. hosszabb ideig tartó kezelésre van szükség.

azt hiszem, nem kell ecsetelnem, hogy mindez kiknek az érdekeit szolgálja...

2011. júl. 25. 00:28
 23/35 anonim ***** válasza:

Tíccsák be a dihidrogénoxidot!!!!!!!!

(látom a kémia oktatást jó pár embernél bár betiltották jó korán :D )

2011. júl. 25. 00:33
 24/35 anonim ***** válasza:

Azt a betyáros mindenit..! :o

De ha jól tudom, a vízellátás stratégiai fontosságú, központi irányítás alatt álló "intézmény". Akkor jó magas helyen kellett ezért lobbizni. Ha ez igaz, akkor ez durva!

2011. júl. 25. 00:34
 25/35 anonim ***** válasza:

0:33-nak

bingó!

ön nyert!

(de azért kár volt elrontani a játékot... :-)

2011. júl. 25. 00:35
 26/35 anonim ***** válasza:

Menjetek a francba, most esett le !!! :)))

Az oktatásról meg csak annyit, hogy még a kémikusok sem hívják így a vizet, csak az ilyen pihentagyúak.

:D

2011. júl. 25. 00:36
 27/35 anonim ***** válasza:
és a lórugás is káros!
2011. júl. 25. 00:39
 28/35 anonim ***** válasza:
miután néhány olvtárs oly lelkesen rácuppant a dihidrogénoxid (leánykori nevén h2o, méglányabbkorin: víz) rettenetes veszélyére, azt hiszem bizonyítottnak vehető (sapienti sat) az a megállapítás, hogy az emberi butaság -ellentétben a világegyetemmel- bizony végtelen :)
2011. júl. 25. 00:41
 29/35 anonim ***** válasza:

egyébként, én meg azt olvastam, hogy brit tudósok rájöttek, hogy a fluór veszélyéről szóló hírek a protéziskészítők összeesküvése, mert annyira nem volt már munkájuk, hogy azt találták ki, ha elhíresztelik, hogy fluór az borzalmas méreg, és a fogászok összeesküvésének a kitalációja, akkor a zemberek ész nékül elkezdik jó messzire eldobálni a fluoridtartalmú fogkrémeket, ettől majd jó kihullik az összes foguk, ők meg dőzsölni fognak a gazdagságtól, annyi munkájuk lesz.

és ez komoly!

megírta a zinternet is!

2011. júl. 25. 00:49
 30/35 anonim ***** válasza:
Nekem az bizonyosodott be, hogy aki nem figyel, annak mindent be lehet adni, és hogy vannak emberek, akik ezt meg is teszik, amint lehet. Én legalább rájöttem, hogy hülye voltam. És most nem rád céloztam, hanem a fluorid kérdésre kanyarodtam vissza. :)
2011. júl. 25. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!