Szerintetek lesz világvége?
Az a baj,hogy nincs garancia arra hogy tökéletesen fordították volna akár Nostradamus jóslatait,akár a Mayák által készített naptárakat.
A régészek a megtalált leletek alapján tudnak következtetni,sokszor esetleg csak találgatni.
Egyszerű kérdés: Hol és mikor halt meg Petőfi Sándor?
Erre nem tudjuk a valós választ,pedig alig több mint 160 éve történt.
A másik hogy amikor Nostradamus irományait fordították, ki tudja hogy miként sikerült? Sok mindent megjósolt az elmúlt 15 évre ami nem jött be neki. Persze a II.világháborúról sokat tudott,csak az még a fordítás előtt volt.
A Mayák honnan tudtak ekkora napkitörésről,mint amiről írnak? Ha volt is maximum csak egyszer a cirka 650éves életük alatt, 1 történésből hogyan lehet ciklust számolni?
Találtak leletként egyetlen távcsövet is? A mi tudósaink úgy küldik az űrhajókat az űrbe, mint a BKV a 173E buszt reggel 7-kor,mégis csak sejteni vélik azt a dolgot,amit néhány kőbe vésett /esetleg félrefordított/ naptárakból, emberek milliárdjai tényként elkönyvelnek.
Világvége pedig lesz,csak nem tudjuk hogy mikor.
Nagyobb baj az lesz ha elfogy a kőolaj,és nem találnak,nagyon sürgősen ki egy alternatívát.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:50
Éppen ez az egészben a furcsa. Nem számolhatták ki maguk, mégis tudják, hogy egy év 365 és 1/4 napból áll. Egy nép emlékezete pedig nem attól függ, hogy mikortól mikorig számít fejlett civilizációnak. Erre bizonyítékok a világszerte létező Vízözön-legendák, amik a legjobb esetben is az utolsó jégkorszak utáni hirtelen olvadásról készült beszámolók.
Ez egy nagyon bonyolult téma, nem akarok róla vitába szállni, de számomra kétségtelen, hogy volt egy korábbi, ma nem ismert civilizáció, ami eredményeinek egy részét a pusztulása előtt kimentette a hazájából, és átadta néhány embercsoportnak, akik elkezdhették lerakni egy új civilizáció alapjait. Ezt támasztja alá a Nílus partján, a Kr. e. XI. évezredből származó őrlőkövek és más, földművelésben használatos szerszámok, valamint az árpa robbanásszerű elterjedése a térségben. Ez a fejlődés 2500 év múlva ugyan megállt, a csoport pedig visszatért a vadászó-gyűjtögető életmódra (feltehetőleg az ekkor beköszöntő nagyon száraz időszak miatt), de a nyomait hátrahagyta.
Valamint honnan is tudhatták a Nagy Piramis építői, hogy a föld gömb (közel gömb) alakú? Márpedig a piramis éppen a Föld északi féltekéjét modellezi, annak szinte minden adata kiszámolható belőle. Vagy, ha már Gízában járunk, a három piramis nem elég, hogy az Orion-öv csillagait ábrázolja tökéletes pontossággal mind a helyzetüket, mind a Földről érzékelhető fényességük szerint, hanem a Nílushoz, mint az égen a Tejúthoz viszonyított helyzetét illetően a Kr. e. 10450. évi helyzetet ábrázolja. (mivel a Föld tavaszpontjának precessziója és a tengelyének ingadozása miatt az Orion-öv kb. 22000 évenként tesz meg egy fel-le utat az égen, és az ábrázolt helyzet a ciklus legalsó pontját mutatja, a mai helyzetből kiszámítható az ábrázolt helyzet dátuma). Ne azt mondom ezzel, hogy a piramisokat ősemberek építették, hanem hogy ez egy bizonyíték egy előttünk létező civilizáció létezésére.
Lehet, hogy most azt hisszük, hogy a mi fejlett civilizációnk elpusztíthatatlan, mert "úgy járunk az űrbe, mint az akárhanyas BKV busz", de ha most valahonnan tudomást szereznénk róla, hogy 10 év múlva egy földkéreg-elmozdulás fog bekövetkezni, semmit sem tehetnénk ellene, maximum annyit, hogy a legfontosabb eredményeinket megpróbáljuk kimenteni a romokból felépülő új civilizációnak.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:23
Te nálam sokkal jobban ismerős vagy ezekben a dolgokban.
Én is hiszem hogy nem mi vagyunk az első civilizáció a földön,sőt én abban is hiszek hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Az ufók az már más kérdés,nem zárkózok el a dologtól hogy léteznek,de igazán nem is vagyok hívő.
Én csak arra utaltam,hogy a maya-k,biztos hogy profi matekosok voltak,és az asztrológiához is lehetett lövésük,de nem lehet tudni,hogy valóban voltak-e akkora pengék,hogy egy ilyen eseményt,több mint ezer évre előre megjósoljanak.
Én csak remélni tudom hogy nem.
Én csak remélni tudom hogy ez az egész,néhány tudós tévedése,akik esetleg így próbálnak egy kis népszerűségre szert tenni, hogy egy kicsit megriogatják a népet,a hírnév érdekében. Ugyanis erre mindenki felfigyelt,de ha csak egy ásatáson,néhány cserépedényt találnak,az kit érdekel?
Elolvastam a 7 jóslatot, íme a 7.-ből egy kis idézet.
"A HETEDIK JÖVENDÖLÉS.
Leírja azt a hatalmas pillanatot amikor 2012. december 22-én a földünk elhagyja a VILÁGEGYETEMI (KOZMIKUS) ÉJJELT és belép a VILÁGEGYETEMI (KOZMIKUS) HAJNALBA és ennek a valóságos anyagi megnyilvánulását. Ezt egy csodálatos fénysugár megjelenése fogja az emberiség tudtára adni, ez ami összhangba hozza földünk minden élőlényét és akkor már megengedi az emberiség kényszerű átalakítását. Új elmét, új alkalmat, új közlésrendszert vesz át ettől a meleg, vakító fénytől, mely a lelkébe szeretetet és békét fog sugározni!
Ez maga már a HUNAPKU új erőnye, és ez az erőny lesz az, mely az örökletes egységek láncait (génláncokat) működésbe hozza két újabb örökletes egységgel (génlánccal) és az emberek testét egy nagyobb rezgésre állítja és ezzel születik meg az új EMBER, A VILÁGEGYETEMI (KOZMIKUS) EMBER a szónak a legszorosabb értelmében egy új anyagi műveltséggel (Civilizációval) egy újabb 25920 éves NAPUTTAL!
Nem lesz szüksége a emberiségnek többé törvényekre, nem lesz hazugság, bűn és büntetés. A világot egyetlen államrendszer (politikai központ) irányítja és ezzel nem lesz többé háború, harc, nem lesz gazdagság és szegénység!
Az új rezgés segíti az emberiséget a félelmek ellen és ezzel nem lesz többé betegség a földön."
Ezt honnan tudták?
Na ezek azok a dolgok ami miatt hitetlen vagyok.Nem is tudhattak a mi civilizációnkról, arról meg főleg nem,hogy meddig fejlődünk.Hacsak nem ők voltak az ufók,akik itt éltek néhány száz évet,de elköltöztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!