Mi ez? Mit láthattam?
Nem ide kéne írnom hanem a csillagászat téma körbe csak az nincs, így marad az ufo észlelés. :D
Férjemnek névnapjára vettem egy csillagászati távcsövet, amivel mindig figyeljük a holdat eget stb.
Tegnap bele néztem és néztem a szép teli holdat amikor is valami fekete akármi kb 3 mp alatt elhaladt a hold előtt.
Fekete volt és úgy nézet ki mint egy tengeralattjáró! Vékony hosszú és nem voltak oldalt szárnyai viszont a tetején volt valami.
Mi lehetett? szonda? űr szemét?
más is látott hasonlót? [link] Ilyesmi alakja volt!
ja persze most mondjam egyből hogy ufó, nem mintha nem hinnék bennük, de a kérdező leírása alapján ez a repülő lehetett az [link]
amúgy a videóban amit linkeltél láthatunk pár meteort, pár homályos foltot és pár meteorológiai léggömböt
Nagyon szépen köszönöm a jó szándékú, értelmes válaszokat!
A rosszalló megjegyzéseket már kevésbé, viszont külön köszönet annak a kedves válaszolónak aki védelmembe szált, és neki volt igaza egy árva szóval nem állítottam, hogy én láttam volna földön kívüli űrhajót vagy idegeneket!
Csak véleményekre voltam kíváncsi tapasztalatokra és meg is kaptam. Köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszod! Az biztos hogy nem bogár volt, de ezt nem tudom miért olyan nehéz elhinni, megérteni.
Fa? Hát elég érdekes gondolat, itt nálunk nem terem az égig érő paszuly :D
A hold olyan magasságban volt már akkor hogy a repülök nem nagyon szoktak olyan magasra repülni.ráadásul én panel házban a 9. lakom, már idáig sem érnek fel a fák.
20.21-es
Sokat nem tudok a Nasa-ról,azt viszont igen hogy már rég tudnak a földönkívüliek létezéséről.Nézd meg a Holdkelte című dokumentumfilmet,igaz felíratos,de szerintem nagyon érdekes,olyan emberek is megszólalnak benne akik a Nasa-nál dolgoztak:
http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc itt mindenki megnézheti akit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!