Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A csillagoknak van saját...

A csillagoknak van saját fényük? FONTOS ( több lent )

Figyelt kérdés
Azok a csillagok amiket éjszaka az égen látunk .. azok nem egy egy napok ? vagyis több naprendszernek a napja ? mert ha bolygók lennének akkor nem világítanának ennyire .. mert csak elenyésző a fényük..
2011. júl. 7. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen kérdés után inkább ne firtasd, hogy kinek mennyi esze van...
2011. júl. 12. 16:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel h te hogy szólod le meg oktatod ki a másikat ... ez nem egy hülye kérdés... mert rajtad kívül mindenki komolyan veszi ...rengeteg tévhit van ezzel kapcsolatban ... de látom te a csillagászatot még hírből sem ismered :D
2011. júl. 12. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezt pontosan melyik mondatból szűrted le?
2011. júl. 12. 19:26
 14/14 A kérdező kommentje:
abból h már az elején mondtam h nem kötekedj hanem írj értelmes választ ... de eddig még tőled olyan nem jött ... de ne vitatkozzunk már..agy névtelenül ez mehet akármeddig ... úgyhogy én befejeztem a vitát.. elnézést ha vmivel esetleg megbántottalak ! =)
2011. júl. 12. 20:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!